LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Neobična situacija u Studentskom domu „Stjepan Radić”

Krađe, neurednost – sve smo vidjeli, ali ostavljen prljavi donji veš na tuđoj odjeći u domu još nismo

Ovakvi slučajevi često otvaraju pitanje važnosti zajedničke odgovornosti i poštovanja prema cimerima u studentskim domovima.

Ovakvi slučajevi često otvaraju pitanje važnosti zajedničke odgovornosti i poštovanja prema cimerima u studentskim domovima.

U Facebook grupi studenata koji borave u Studentskom domu Stjepan Radić pojavila se nesvakidašnja priča koja je izazvala mnogo pažnje i komentara. Naime, jedna studentica podijelila je svoje neugodno iskustvo s nepoznatom osobom koja je ostavila par prljavih gaća na njezinom čistom rublju, koje se sušilo ispred sobe.
 

„Ostavljanje prljavih gaća na tuđoj čistoj odjeći je krajnje neprimjereno i nepoštivanje zajedničkog prostora u kojem živimo. Takvo ponašanje ne priliči studentskoj zajednici i pokazuje manjak osnovne kulture i brige za druge.” – izjavila je studentica u objavi.


Student na Savi zanimljivim apelom moli studente za bolju atmosferu u studentskom domu


Taj incident potaknuo je val komentara i reakcija, pri čemu su brojni studenti izrazili šok, zgražanje i nevjericu. U Studentskom domu Stjepan Radić inače su uobičajeni manji incidenti vezani uz korištenje zajedničkih prostorija, no takva je situacija mnoge iznenadila.

Studentica se odlučila obratiti osobi koja je zaboravila donje rublje, preko poruke ostavljene u hodniku doma.

Još ima slobodnih mjesta za subvencionirani smještaj u Makarskoj, raspisan je natječaj



FOTO: Facebook Studentski dom „Stjepan Radić” - „Sava”, poruka neodgovornom studentu

Vodič za preživljavanje stanovanja s cimerima u studentskom domu


Nadamo se da će uprava doma i odgovorni uputiti apel studentima da paze na međusobni suživot i poštovanje osobnih stvari i prostora. Iako, takvo se nešto uči kod kuće.
IZVOR: FACEBOOK GRUPA STUDENTSKI DOM „STJEPAN RADIĆ”- „SAVA”