LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni projekt

Korištena IT oprema dobiva novi život kroz hvalevrijednu akciju eSTUDENTa

Prikuplja se IT oprema poput monitora, tipkovnica, printera, projektora, računala, miševa i laptopa. Prikupljena IT oprema donirat će se udruzi Kompići.

Prikuplja se IT oprema poput monitora, tipkovnica, printera, projektora, računala, miševa i laptopa. Prikupljena IT oprema donirat će se udruzi Kompići.

Započele su prijave na projekt Nepotrebno je nekome potrebno namijenjenom studentima i poduzećima koji imaju želju donirati IT opremu te sudjelovati u humanitarnim aktivnostima. Riječ je o projektu koji provodi eSTUDENTov tim Dobrotvorne i ekološke aktivnosti čiji je cilj potaknuti društveno odgovorno djelovanje studentske populacije i poduzeća. 

Cilj ovog humanitarnog projekta je prikupljanje korištene IT opreme koja će biti donirana udruzi Kompići. Sudionici projekta mogu donirati svoje korištene monitore, tipkovnice, printere, projektore, računala, miševe i laptope.

Od 4. do 8. ožujka, eSTUDENTi će biti prisutni na štandovima diljem nekoliko visokoškolskih institucija gdje će pružiti sve bitne informacije za one koji su zainteresirani za sudjelovanje na projektu. Štandove možete potražiti na Fakultetu elektronike i računarstva, Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Sveučilištu Algebra te u Studentskom domu Stjepan Radić

Više o projektu i aktivnostima eSTUDENTa možete saznati na njihovoj web stranici, kao i na društvenim mrežama udruge.

Uključite se u ovaj hvalevrijedan projekt i budite dio pozitivne promjene!
FOTO: ESTUDENT