LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Savjetovanje u CINAZ-u

Koraci do američkog iskustva za studente

Zašto doživjeti Ameriku kroz „Work and Travel” program, otkrit će ti prošlogodišnji polaznik ove srijede u udruzi CINAZ.

Zašto doživjeti Ameriku kroz „Work and Travel” program, otkrit će ti prošlogodišnji polaznik ove srijede u udruzi CINAZ.

I ti si jedan od onih koji svaku godinu razmišljaju o odlasku u Ameriku, ali na kraju uvijek odustaneš, ostaviš sve za sljedeće ljeto, a nema još puno studentskih ljeta ispred tebe? Odvaži se i otisni na najveću studentsku avanturu poznatu kao Work and Travel USA.

5 razloga zašto doživjeti Ameriku kroz ovaj program:

  • Živiš u Americi 4 do 5 mjeseci – dovoljno vremena da obiđeš državu, uroniš u srž kulture i običaja, i budeš Amerikanac barem jedno ljeto.
  • Zarađuješ novac – dovoljno za pokrivanje životnih troškova, putovanja i shoppinga u SAD-u; uštedjet ćeš i za džeparac u sljedećoj akademskoj godini.
  • Najlakši način do vize za SAD – podrška američke kompanije (CIEE), program u okviru kojeg sudjeluješ osmislio je i utemeljio američki State Department.
  • Upoznat ćeš ljude iz cijelog svijeta te stvoriti dugoročna poznanstva i prijateljstva.
  • Obogatit ćeš svoj životopis neprocjenjivim iskustvom rada u stranoj zemlji, i to jednoj od najjačih ekonomija svijeta, što budući poslodavci uvelike vrednuju i cijene. Usput ćeš poboljšati i usavršiti razinu engleskog jezika.

Dodatne informacije dobit ćeš u udruzi CINAZ, gdje će Intergalov prošlogodišnji polaznik Work and travel USA programa odgovarati na pitanja zainteresiranih, savjetovati o načinima prijave i mogućnostima iskustava u inozemstvu te odgovarati na mnoga druga pitanja. Savjetovanje počinje u srijedu, 6. prosinca 2017. u 16:30, a traje do 18 sati u prostoriji kluba mladih KLOOZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1. 

FOTO: FLICKR