LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijski klub poziva

Konferencija Student investitor 2014. na Ekonomskom fakultetu

Konferencija Student investitor 2014. je konferencija u organizaciji studentske udruge Financijski klub s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Održat će se 13. svibnja s početkom u 10 sati.

Konferencija Student investitor 2014. je konferencija u organizaciji studentske udruge Financijski klub s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Održat će se 13. svibnja s početkom u 10 sati.

13. svibnja 2014. (utorak) s početkom u 10 h održat će se konferencija Student investitor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dv. 14).

Konferencija Student investitor 2014. je konferencija u organizaciji studentske udruge Financijski klub s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Nastavak je konferencije Primarno tržište, koja je 2010. bila prvi jedinstveni susret profesionalaca i studenata s istim interesima. Riječ je o jednodnevnom događaju koji se sastoji od panel rasprava, predavanja i radionica čiji je cilj realiziracija edukacije, umrežavanje sadašnjih i budućih financijskih stručnjaka u Hrvatskoj te stvaranje temelja za buduću suradnju.

Konferencija Student investitor 2014. započet će uvodnim predavanjem gđe. Ivane Gažić, predsjednice Uprave zagrebačke burze, na temu predstavljanja novog indeksa CROBEXtr, analize kretanja sektorskih indeksa te usporedbe ZSE s burzama u regiji. Slijedi predavanje g. Branimira Kovačića, predstavnika Bisnodea, na temu usporedbe pokretanja startup poduzeća u Republici Hrvatskoj i regiji.

Nakon toga održat će se panel rasprava na temu utjecaja makroekonomskih kretanja na financijsku industriju u Hrvatskoj. Na panel raspravi sudjelovat će g. Velimir Šonje, g. Boris Galić, predsjednik Uprave Allianz osiguranja, i g. Tomislav Ridzak, direktor Direkcije za financijsku stabilnost u HNB-u. Sljedeće će predavanje na temu upravljanja rizicima održati Ivana Drlje iz InterCapitala, a nakon toga Josipa Korena (Erste Asset Management) na temu mjerenja i analize prinosa u portfolio menadžmentu.

Više o konferenciji možete pročitati na web stranici i Facebook događaju. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je broj mjesta ograničen pa je potrebna prijava za sudjelovanje ispunjavanjem online obrasca.

FOTO: FINANCIJSKI KLUB