LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medijska pismenost

Konferencija „Mladi u medijima: izazovi i perspektive"

Jednodnevna konferencija "Mladi u medijima: izazovi i perspektive" održat će se 21. veljače 2014. godine u prostorijama zagrebačkog Sveučilišta, u Ulici kralja Zvonimira 8.

Jednodnevna konferencija "Mladi u medijima: izazovi i perspektive" održat će se 21. veljače 2014. godine u prostorijama zagrebačkog Sveučilišta, u Ulici kralja Zvonimira 8.

Jednodnevna konferencija "Mladi u medijima: izazovi i perspektive" održat će se 21. veljače 2014. godine u prostorijama zagrebačkog Sveučilišta, u Ulici kralja Zvonimira 8. Konferenciju organizira Forum za slobodu odgoja u sklopu projekta South East Europe Youth and Media Initiative, a financira je Fondacija otvoreno društvo.

Na konferenciji će se raspravljati o pitanjima vezanima uz medijsku pismenost mladih i perspektive u obrazovanju mladih o kritičkom razmišljanju o medijskim sadržajima. U sklopu konferencije bit će predstavljeni i rezultati velikog istraživanja "Mladi i mediji", u kojem je sudjelovalo 11 zemalja iz regije, a posebna će se pozornost posvetiti rezultatima koji se odnose na Hrvatsku.

U popodnevnom dijelu konferencje organizirat će se radionice na kojima će zainteresirani mladi dobiti savjete i preporuke stručnjaka, a održat će se i panel diskusija "Programi i sadržaji usmjereni mladima i za mlade", na kojoj će sudjelovati predstavnici hrvatskih medija koje vode i uređuju mladi. Među sudionicama diskusije bit će i glavna urednica našeg portala.

S obzirom na ograničenost prostora, potrebno je potvrditi svoje prisustvovanje preko online obrasca. Po završetku konferencije, sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

FOTO: FORUM ZA SLOBODU ODGOJA