LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret Božiću

Kolokvirajte ljubav na adventu na Fakultetu hrvatskih studija

Prikupljeni novac donirat će se u humanitarne svrhe s glavnim ciljem pružanja podrške osobama koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji i onima kojima je to najpotrebnije.

Prikupljeni novac donirat će se u humanitarne svrhe s glavnim ciljem pružanja podrške osobama koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji i onima kojima je to najpotrebnije.

Udruga studenata komunikologije Agenda s Fakulteta Hrvatskih studija i ove godine organizira već tradicionalni humanitarni božićni sajam. Sajam će se održati od 13. do 16. prosinca iza knjižnice Fakulteta hrvatskih studija, kampus Borongaj, od 9:30 do 17:30. 

Posjetitelji će se moći ugrijati toplim kuhanim vinom i rakijom te se zasladiti kolačima, a sve to po studentskim cijenama. Uz ugodnu glazbu, posjetitelji će imati mogućnost obići buvljak na kojem će moći obaviti i dio božićne kupovine za svoje najmilije. Prikupljeni novac donirat će se isključivo u humanitarne svrhe s glavnim ciljem pružanja podrške osobama koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji i onima kojima je to najpotrebnije.

Kako bi ovo iščekivanje uoči blagdana postalo zabavnije, Udruga je u sklopu božićnog sajma organizirala različite aktivnosti, poput kvizova, natjecanja u Winepongu, tombola i predavanja.

U srijedu, 15. prosinca s početkom u 11:10 sati, posjetitelji će moći prisustvovati predavanju na temu Poticanje altruizma i volonterstva koje će održati udruga Kap dobrote, dok će društvo studenata kroatologije Cassius organzirati uzbudljivi božićni kviz.

– Uz zagarantiranu zabavu, pozivamo sve da nam se pridruže u širenju božićnog duha kako bismo zajedno uljepšali Božić onima kojima je to najpotrebnije – poručuju studenti komunikologije. 

FOTO: UDRUGA STUDENATA KOMUNIKOLOGIJE „AGENDA"