LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Knjižnica Filozofskog fakulteta u Zagrebu

Knjižnica FFZG-a najavila ljetnu pauzu. Što s posuđenim knjigama?

Korisnici knjižnice već su postavili pitanje vezano uz posudbu knjiga tijekom ljetne pauze, pa je knjižnica objavila odgovor.

Korisnici knjižnice već su postavili pitanje vezano uz posudbu knjiga tijekom ljetne pauze, pa je knjižnica objavila odgovor.

Knjižnica Filozofskog fakulteta u Zagrebu najavila je svoje radno vrijeme tijekom ljetnih mjeseci te obavijestila korisnike o nadolazećoj ljetnoj pauzi. Pauza će trajati od 29. srpnja do 16. kolovoza 2024. godine.

Ekonomija u Zagrebu ubrzo zatvara svoja vrata, evo kada opet počinje s radom


Posljednji radni dan prije pauze bit će petak, 26. srpnja, a vrata knjižnice ponovno će se otvoriti u ponedjeljak, 19. kolovoza. Subote, 27. srpnja i 17. kolovoza, bit će neradne. Tijekom dva tjedna prije ljetne pauze, od 15. srpnja do 26. srpnja, knjižnica će raditi samo u jutarnjoj smjeni, a subote, 13. srpnja i 20. srpnja, također će biti neradne.

Splitska Sveučilišna galerija uskoro zatvara svoja vrata: posljednja prilika za razgledavanje poznate izložbe


Korisnici knjižnice već su postavili pitanje vezano uz posudbu knjiga tijekom ljetne pauze, pa je knjižnica objavila odgovor. Tijekom ljetne pauze korisnici mogu imati posuđene knjige, a taj period neće ulaziti u rok posudbe. To znači da se rok za vraćanje knjiga produžuje za vrijeme trajanja pauze, omogućujući korisnicima da zadrže knjige bez dodatnih naknada ili kašnjenja.

IZVOR: KNJIŽNICA FILOZOFSKOG FAKULTETA U ZAGREBU
FOTO: PIXABAY