LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RNB Confusion na konferenciji "Should I Stay or Should I Go"

Klinci koji su dijelili flyere danas organiziraju svjetski popularne festivale

Klinci koji su za vrijeme rata organizirali tulume u skloništu s dvjema rotirkama kako bi razeselili klince iz susjedstva, danas organiziraju događaje na kojima okupljaju ljude u Skopju, Sarajevu, Beogradu, Ljubljani, Grazu, Beču, Berlinu i Munchenu. Adnan Mehmedović jedan je od njih te će put do svog uspjeha predstaviti na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I go."

Klinci koji su za vrijeme rata organizirali tulume u skloništu s dvjema rotirkama kako bi razeselili klince iz susjedstva, danas organiziraju događaje na kojima okupljaju ljude u Skopju, Sarajevu, Beogradu, Ljubljani, Grazu, Beču, Berlinu i Munchenu. Adnan Mehmedović jedan je od njih te će put do svog uspjeha predstaviti na poslovnoj konferenciji "Should I Stay or Should I go."

Zagreb je grad u kojem se neprestano nešto događa, a njegovi građani stalno imaju priliku doživjeti i probati nešto novo: od brojnih festivala, koncerata, novih kafića i restorana do predstava, raznolikih nastupa i drugih sadržaja. No, kada se radi o zagrebačkoj klupskoj sceni, ipak nešto nedostaje, a to je raznolikost žanrova. Uvijek je lijepo kada imaš mjesto i vrijeme za koje ćeš biti siguran da će se puštati glazba na koju otkačiš te da će tamo biti ekipa koja uživa u istom, što će, naravno, rezultirati brutalnom atmosferom i općim oduševljenjem ljubitelja određenog žanra. Računajući na dobar provod svakoga puta, jer dobra glazba i super ekipa čine 90 posto dobrog izlaska, ta se publika uvijek vraća po još.

To je prepoznao i RNB Confusion koji pruža zaljubljenicima u hip-hop i rnb glazbu platformu za uživanje u željenom žanru. Već 14 godina rastura zagrebačku klupsku scenu zahvaljujući trudu da svoju ponudu održi svježom mijenjajući lokacije, glazbenu playlistu i tematiku svojih partyja. Tako je zbog želje da pruži nešto novo te radi spajanja kulture i subkulture došlo do suradnje s Muzejom suvremene umjetnosti. Na njegovom krovu održava dnevne zabave na kojima se može uživati u street hrani, piću, dobrom društvu uz dobru glazbu. Pitate se zašto baš rnb glazba?

– U pjesmama je uvijek neka dobra poruka, uvijek se veže nešto dobro uz rnb i hip-hop; za razliku od tipa elektronike gdje plešeš sam,  ovdje je više neka interakcija. – ističe Adnan Mehmedović Medo, jezgra RNB Confusion organizacije.

Klinci koji su za vrijeme rata organizirali tulume u skloništu s dvjema rotirkama kako bi razeselili klince iz susjedstva, danas organiziraju evente na kojima okupljaju ljude u Londonu, Parizu, Sarajevu, Ljubljani, Grazu, Beču, Berlinu i Munchenu. Pravi su pokazatelj da je početak i napredak pri stvaranju i razvijanju vlastitog businessa doista težak, ali i da je neizmjerno važno ustrajati kad se jednom upustimo u avanturu. Tako je na red došla organizacija hip-hop i rnb festivala na otoku Pagu – Fresh Island festivala koji je postigao internacionalnu prepoznatljivost i u Hrvatsku, osim mnoštva turista, doveo brojne poznate izvođače poput Snoop Dogga, Wiza Khalifa, Chrisa Browna, Asap Rockyja, Iggy Azaleu, Khelani i mnogih drugih .Jedan je od rijetkih glazbenih festivala u 100 postotnoj hrvatskoj organizaciji koji je postigao globalnu popularnost. Ove će godine posjetitelji iz preko 50 zemalja moći uživati, između ostalih, u beatovima Rae Sremmurda, Seana Paula, Frencha Montane i Lady Leashurr.

Adnan Mehmedović doveo je u Adria regiju britanski DJ MAG, jedan od najvećih glazbenih magazina, čije peto izdanje u Hrvatskoj očekujemo ove godine Ujedno je ime je koje stoji iza 14 godine uspješne organizacije hrvatskih klupskih i glazbenih događaja. Diplomirani inženjer Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta otkrit će kako ga je strast za glazbom odvela u sasvim drugačijem poslovnom smjeru na poslovnoj konferenciji Should I Stay or Should I Go, u organizaciji portala Studentski.hr.

Kako uspjeti u onome što voliš, biti inovativan, ne odustati unatoč preprekama, iskoristiti jedinstvene prilike – otkrijte 19. i 20. svibnja u CineStar dvorani Branimir centra. Ako vas još nismo uvjerili da ne smijete propustiti ovaj događaj, posjetite Facebook profil RNB Confusiona ili pošaljite upit na e-mail adresu rnbconfusion@gmail.com. Više informacija potražite na Facebook događaju.