LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KIF Zagreb

Kineziološki fakultet upisuje buduće magistre kineziologije i trenere

Prijave za upis u ak. god. 2016/2017. vrše se elektronički putem mrežne stranice Postani student te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u razdoblju od 6. do 10. lipnja 2016. godine.

Prijave za upis u ak. god. 2016/2017. vrše se elektronički putem mrežne stranice Postani student te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u razdoblju od 6. do 10. lipnja 2016. godine.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu objavio je upise na sveučilišni i stručni studij. Ovisno o osobnim afinitetima, postanite stručnjak o upravljanim procesima vježbanja u tjelesnoj i zdravstvenoj kulturi, s aktivnim i rekreativnim sportašima na područjima kondicijske pripreme, fitnesa, sportske rekreacije te u raznim sportovima. Budite onaj koji će znati na pravi način osmisliti, programirati, realizirati i kontrolirati razne kineziološke aktivnosti.

Prijave za upis u ak. god. 2016/2017. na integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij kineziologije (magistri kineziologije), redoviti i izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera vrše se elektronički putem mrežne stranice Postani student te predajom potrebne dokumentacije osobno ili preporučenom pošiljkom na Kineziološki fakultet u razdoblju od 6. do 10. lipnja 2016. godine

Razredbeni postupak provest će se za integrirani sveučilišni studij 27. i 28. lipnja, a za stručni studij (redoviti i izvanredni) za izobrazbu trenera 29. lipnja 2016. godine

– Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu posljednjih godina bilježi porast broja zainteresiranih pristupnika za upis na sveučilišni, a posebno stručni studij za izobrazbu trenera. Svijest o potrebi stručnih osoba u području nastave Tjelesne i zdravstvene kulture, sporta, kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i sportske rekreacije sve je veća jer postaje sve jasnije da samo stručnjaci mogu unaprjeđivati zdravlje, znanja, osobine i sposobnosti onih s kojima rade a posebno djece. – rekao je prodekan za nastavu doc.dr.sc. Mario Baić.

Osim sveučilišnog studija, na kojem se studenti obrazuju za budući neposredni rad u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture na svim razinama obrazovanja, Studijski centar za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta u svojim studijskim programima sadržava sveobuhvatan program za izobrazbu trenera, koji svojim stručnim znanjem doprinose u velikim sportskim klubovima timskih i individualnih sportova.

Više informacija, kao i potrebne obrasce za prijavu i upis na Kineziološki fakultet u Zagrebu možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

FOTO: KIF ZAGREB