LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STVARANJE POTICAJNOG OKRUŽENJA

Kaufland studentima EFZG-a preuredio jednu od dvorana na fakultetu

Nakon preuređenja zone za odmor, a sve kako bi studenti u poticajnom i što ugodnijem okruženju stjecali nova znanja, Kaufland je sada dodatno preuredio dvoranu na EFZG-u koja je danas i svečano otvorena.

Nakon preuređenja zone za odmor, a sve kako bi studenti u poticajnom i što ugodnijem okruženju stjecali nova znanja, Kaufland je sada dodatno preuredio dvoranu na EFZG-u koja je danas i svečano otvorena.

Kaufland usko surađuje s fakultetima diljem Hrvatske, a jedan od partnera je i Ekonomski fakultet u Zagrebu kojemu je ovaj trgovački lanac već 2018. godine uredio zonu za odmor i opuštanje. Kako bi studenti u poticajnom i što ugodnijem okruženju stjecali nova znanja, Kaufland je sada dodatno preuredio dvoranu na EFZG-u koja je danas i svečano otvorena. Kroz suradnju s fakultetima diljem Hrvatske Kaufland organizira razna predavanja za studente sa željom da im omogući doticaj s praksom iz poslovanja ovog trgovačkog lanca koje mogu čuti iz prve ruke od članova Uprave i menadžment tima. Dodatne mogućnosti koje Kaufland pruža studentima su mogućnost obavljanja prakse, studentski rad, zapošljavanje te vrlo zanimljiv Trainee program.

Sudjelujući u ovakvim događanjima, Kaufland se pridružuje nastojanju da se u Hrvatskoj povežu poslovni i obrazovni sektor. Raznolikost i kompleksnost poslovnih područja u Kauflandu pruža brojne prilike za početak i razvoj karijere. Ulazne pozicije posebno su zanimljive mladima koji izlaze iz obrazovnog sustava i kreću u potragu za prvim zaposlenjem. Kaufland kroz različite programe i inicijative mladima pruža perspektivu za početak i razvoj karijere, kako u Hrvatskoj, tako i u nekoj od ukupno 8 zemalja u kojima ova grupacija posluje. Među mladima je posebno popularan Trainee program koji je danas također predstavljen okupljenim studentima.

Ponosni smo što mladima možemo pružiti perspektivu za početak i razvoj karijere. Kroz naš Trainee program studentima po završetku fakulteta nudimo jednogodišnju plaćenu praksu uz stručno mentorstvo naših menadžera te mogućnost nastavka karijere po završetku programa. Ekonomski fakultet u Zagrebu prepoznali smo kao strateški važnog partnera, a preuređenje dvorane samo je jedan oblik naše dugogodišnje suradnje. Suradnju ćemo nastaviti i dalje graditi jer upravo ovdje se kriju brojni talenti koje treba tek otkriti i koji za Kaufland znače ulaganje u budućnost, izjavila je povodom svečanog otvorenja dvorane Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa u Kauflandu.

Više o Kauflandu i razvojnim mogućnostima studenti su mogli čuti od voditeljice Odjela za selekciju i employer branding Renate Banović, regionalne voditeljice Prodaje Slavice Šipure Čehajić, voditeljice Odjela korporativnih komunikacija Marije Franić te člana Uprave za Nabavu Daniela Šturma

Kaufland pruža izvrsne prilike za rast i razvoj, a vjerujem da smo danas okupljenim studentima to mogli pokazati i kroz vlastite karijerne puteve unutar naše organizacije o kojima smo i kolegice i ja govorili. Snaga našeg poduzeća na hrvatskom tržištu te činjenica da poslujemo na internacionalnoj razini u 8 zemalja nudi dodatnu atraktivnost svima koji su spremni ulagati u sebe i svoj razvoj, rekao je član Uprave za Nabavu Daniel Šturm.

Uz članove Kauflanda, otvorenju su prisustvovali predstavnici Dekanata fakulteta, dekanica izv.prof.dr.sc. Sanja Sever Mališ te prodekan za poslovanje i infrastrukturu, izv. prof.dr.sc. Zoran Wittine.

Drago mi je da Ekonomski fakultet - Zagreb, nastavlja izvrsnu suradnju s vodećim  gospodarskim subjektima, te da u naše partnere možemo ubrojiti i Kaufland. Nastavak suradnje je potvrda da naši studenti prepoznaju Kaufland kao poželjnog poslodavca te da stručne prakse i Trainee programi pružaju studentima vrhunske razvojne prilike. Studenti će imati mogućnost za karijerni razvoj u međunarodnom okruženju učeći od stručnjaka koji su lideri u svom području. Želimo se pozicionirati kao institucija koja studentima daje prednost na tržištu rada i otvara brojne mogućnosti u budućem napretku karijere. Zato zahvaljujemo Kauflandu na iskazanoj inicijativi i veselimo se budućoj suradnji, zaključili su s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: KAUFLAND, PRESS