LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tebe tražimo

Karijera u izazovnom području marketinga i komunikacija počinje – u CERM-u!

Ako se želiš profesionalno ostvariti u svijetu marketinga, upravljanja društvenim mrežama, odnosa s javnošću ili pak multimedije i dizajna, prijavi se za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih do 23. listopada u 23:59!

Ako se želiš profesionalno ostvariti u svijetu marketinga, upravljanja društvenim mrežama, odnosa s javnošću ili pak multimedije i dizajna, prijavi se za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih do 23. listopada u 23:59!

Za to što je kvaliteta Centra za razvoj mladih, njegova portala Studentski.hr i drugih volonterskih programa prepoznata diljem Hrvatske, kako među čitateljima – studentima i mladima – tako i među poslodavcima u različitim područjima djelatnosti, zaslužan je odjel marketinga i komunikacija. Njegovi su članovi zaduženi  za približavanje sadržaja portala i programa široj javnosti, a u kojem obliku ovisi o timu kojemu pripadaju – marketing timu, timu za odnose s javnošću, community management timu ili multimedija i dizajn timu. 

Oni koji se vide i u budućnosti u ovim uzbudljivim područjima i upravo se u njima žele profesionalno ostvariti, svoje prve korake mogu započeti u CERM-u. Do 23. listopada u 23:59 moguće je prijaviti se za obavljanje volonterske prakse koja će im pomoći da izbruse znanja stečena na fakultetu te da ih nauče primjenjivati u praksi. Ako se već vidiš kako uspješno plivaš u ovom dinamičnom i kreativnom području, baš tebe tražimo! Za koji si tim stvoren, saznaj u nastavku.

Marketing tim

Tim koji okuplja komunikativne i kreativne osobe, kojima ni analiza ni rad s brojevima ne predstavljaju problem. Ako te zanimaju tehnologija i trendovi, ako pratiš inovacije te posjeduješ neke od navedenih osobina – upravo si ti osoba koju tražimo.

U marketinškom timu imat ćeš priliku koristiti Google Analytics te saznati kako se radi newsletter-marketing. Također, izbrusit ćeš svoje komunikacijske i organizacijske vještine radeći na nekim od projekata udruge CERM. Uzmi u obzir da naši volonteri, osim navedenog, dobivaju i besplatne edukacije te dogovorene posjete raznim agencijama i stručnjacima s kojima surađujemo.

Community management tim

Ovaj tim okuplja one kojima su mama i baka stalno prigovarale da po cijele dane vise na mobitelu – priključivanjem navedenom timu dobivaju valjan razlog za to. Društvene su mreže danas posao, a u CERM-u se pruža prilika učenja kako ih napredno koristiti i kako igranjem napraviti senzacionalnu objavu.

Vođenje društvenih mreža ogroman je izazov zbog stalnih noviteta ovoga područja koje se razvija strelovitom brzinom, a nama je bitno da uvijek idemo ukorak s promjenama. Ako se želiš uhvatiti u koštac s tim izazovom, tebe tražimo! Potrebno je da imaš razvijene komunikacijske vještine, vješto barataš riječima te odgovorno pristupaš radu, a cijenimo entuzijazam i želju za učenjem.

Tim za odnose s javnošću

Ako si u društvu ona osoba koja uvijek rješava probleme, prvi pitaš neugodna pitanja koja nitko ne želi ili jednostavno voliš imati stvari pod kontrolom, tim odnosa s javnošću možda je baš za tebe. Ako uz to što imaš razvijene komunikacijske vještine sa sobom stalno nosiš rokovnik i nešto planiraš, timski si igrač, ali možeš i samostalno odraditi posao, organiziran si i pouzdan – tebe tražimo!

Tim odnosa s javnošću čeka nove ambiciozne mlade ljude koji žele ponešto naučiti, ali i dobro se zabaviti. Rad u ovom timu podrazumijeva pisanje priopćenja, organizaciju projekata i događaja te mogućnost prisustvovanja zanimljivim edukacijama i radionicama. Ponekad ćeš morati više puta dnevno podizati i spuštati slušalicu, pojavljivati se na televiziji ili pak davati izjave za radio.

Multimedija i dizajn tim

Ako si pak vizualni tip, imaš oko za detalje i smatraš se kreativnom osobom, tim multimedije i dizajna koji čine grafički dizajneri, fotografi i snimatelji/videoeditori pravi je izbor za tebe. Osim što ćeš biti zadužen za kreiranje vizualnih rješenja za projekte, naučit ćeš kako izraditi bannere za web, vizuale za društvene mreže, dizajnirati promotivne materijale, napraviti pripremu za print i još mnogo više.

Ne tražimo iskusne dizajnere, snimatelje i fotografe, ali ako barataš nekim od video ili fotoediting programa te posjeduješ želju za izazovima i širenjem svojih znanja i sposobnosti – tebe tražimo! Bit ćeš dio projektnog tima na svakom projektu i kampanji, razvijat ćeš kreativan način razmišljanja usmjeren rješavanju problema te ćeš na temelju feedbacka usavršavati svoja znanja.

FOTO: STUDENTSKI.HR