LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječite se u mnogim sportovima

Kampusijada 2022.: otvorene prijave za natjecatelje!

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Najveće studentsko-sportsko natjecanje Kampusijada otvorilo je prijave za natjecatelje! Kampusijada se vraća nakon nekoliko godina pauze, a održat će se od 1. do 3. lipnja na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Sudionici se mogu prijaviti za natjecanje u brojnim disciplinama i aktivnostima, a za one najbolje pripremaju se i zanimljive nagrade. Od grupnih sportova na Kampusijadi možete birati između: nogometa, odbojke, košarke, graničara i stolnog nogometa. Tu su i nezaobilazne kartaške igre (trešeta, bela i briškula), stolni tenis, popularni beerpong i šah.

FOTO: Održano najveće ekonomsko natjecanje za srednjoškolce, odaziv veći no ikadKvizoljupci će pokazati što znaju u kvizu znanja, a svi se mogu okušati u povlačenju užeta i obaranju ruku. Sakupite ekipu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možete na poveznici. Prijave za sportove zatvaraju se 28. svibnja, nakon čega će svi prijavljeni dobiti konačan raspored. Prijave za povlačenje užeta i obaranje ruku odvijat će se na licu mjesta – Kampusijadi!

Otvoren UniSport Finals 2024: očekuje se čak 1300 sudionika


Na Instagram i Facebook stranicama Kampusijade osim prijava pronaći ćete sve detalje i planirani raspored aktivnosti. Za sudjelovanje u aktivnostima mogu se prijaviti svi studenti Sveučilišta u Zagrebu s tim da se određeni timski sportovi (nogomet, odbojka i košarka) dijele na muške i ženske turnire. Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu: kampusijada.borongaj@gmail.com.

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti te Fakulteta hrvatskih studija uz suradnju sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ova manifestacija zadnji put održana je 2017. godine te je ostvarila značajan uspjeh: preko 100 volontera, 1200 prijavljenih natjecatelja, više od 800 posjetitelja i 20 disciplina. Projekt je nagrađen Rektorovom nagradom za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici akademske godine 2015/2016. Za pripremu i realizaciju brinu se vrijedni studenti volonteri i Organizacijski odbor Kampusijade.
FOTO: PRESS