LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Kamp "RIBROO" priprema brucoše za uspješan početak akademske godine

Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine s iste sastavnice jer program prolaze u istom timu.

Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine s iste sastavnice jer program prolaze u istom timu.

Ovogodišnje izdanje Kampa za brucoše RIBROO održat će se u Uvali Scott (Kraljevica) od 29. rujna do 1. listopada 2017. godine Riječki Studentski zbor po peti put organizira ovaj jedinstveni događaj koji je prava manifestacija kohezije studenata svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci. Kao i dosadašnjih godina, sudionike očekuje pregršt aktivnosti, novih znanja i informacija, ali ponajprije upoznavanje i druženje s kolegama.

Kamp je edukativno druženje studenata prve godine, a format olakšava upoznavanje studenata prve godine s iste sastavnice jer program prolaze u istom timu. Za svaki tim je zadužen koordinator, stariji student, koji je pripremljen za cjelokupni program kampa.

Željeni ishodi su prije svega upoznavanje studentskih predstavnika po sastavnicama, studentskih predstavnika sa Sveučilišta, međusobno upoznavanje i aktivno druženje tijekom svih dana trajanja. Uz upoznavanje, kao važan segment kampa, slijedi pravovaljano savjetovanje o snalaženju na prvoj godini studija i upoznavanju nove okoline. Studentima će se kroz različite aktivnosti prikazati mogućnosti sudjelovanja u zajednici, mogućnosti unaprjeđenja osobnog razvoj i vještina, kao i načini informiranja o aktualnostima studentskog života.

Svaki fakultet za svoje će studente koji sudjeluju u kampu organizirati poseban program koji će se održati 28. rujna na fakultetu s kojeg dolazi student, a koji će biti baziran na posebnom informativnom sadržaju za svaki studij. Programi se razlikuju po fakultetima i koordiniraju ih stariji studenti. Cilj ovoga dijela programa jest pružiti najvažnije informacije o onome što brucoše čeka nakon početka nastave te ih na najbolji način pripremiti za uspješan početak akademske godine

Cijena kampa iznosi 300 kuna što uključuje:

  • prijevoz autobusom Rijeka – Kraljevica (Uvala Scott) – Rijeka
  • smještaj s dva noćenja (puni pansion)
  • materijali za sudionike kampa (majice, blokovi, kemijske…)
  • upad na sva organizirana događanja.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici i na Facebooku.

FOTO: STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI