LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Kako se prijaviti na natječaj za studentski dom bez aktivnog AAI profila?

Podsjetimo, prijave za natječaj su otvorene od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine, a rezultati će biti objavljeni do 19. kolovoza 2024. godine.

Podsjetimo, prijave za natječaj su otvorene od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine, a rezultati će biti objavljeni do 19. kolovoza 2024. godine.

Studentski centar u Zagrebu pruža privremeni pristup AAI profilima budućim studentima (brucošima) i studentima koji trenutno nemaju aktivan AAI profil. Ova mjera omogućit će im prijavu na Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim domovima za akademsku godinu 2024./2025.

Blagajna studentskog doma na Savi će u subotu raditi skraćeno


Da bi budući studenti i oni bez aktivnog AAI profila mogli dobiti privremeni pristup studentskom web profilu, trebaju poslati sljedeće podatke e-mailom Poslovnici za smještaj studenata, turizam i sport na adresu poslovnica@sczg.hr: ime i prezime, OIB, datum rođenja, kontakt broj telefona/mobitela te svoju e-mail adresu.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!


Ova privremena mjera osigurava svim studentima mogućnost da na vrijeme i bez problema pristupe natječaju za subvencionirano stanovanje. Podsjetimo, prijave za natječaj su otvorene od 2. srpnja do 17. srpnja 2024. godine, a rezultati će biti objavljeni do 19. kolovoza 2024. godine.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK