LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica pisanja projekta

Kako pripremiti studentski projekt? Donosimo sve što trebate znati

Imate dobru ideju, ali niste sigurni kako je raspisati u projekt i realizirati? Ova radionica donosi odgovore na sva vaša pitanja!

Imate dobru ideju, ali niste sigurni kako je raspisati u projekt i realizirati? Ova radionica donosi odgovore na sva vaša pitanja!

Javni natječaji za prijavu projekata koji se odnose na sportske, znanstvene i edukativne aktivnosti koje provode studenti i studentske udruge isključivo za studente u punom su jeku, a potrebno je samo napisati projekt i prijaviti se. To možda zvuči kao teška misija ako se prvi put susrećete s time, ali ako imate ideju, sve drugo je jednostavno.

Studentski centar Rijeka organizira radionicu za pisanje projekata, koja će se održati u srijedu, 8. studenog u Akvariju s početkom u 15:30 sati.

 

„Početak radionice je u 15:30 sati, a prijaviti se možeš putem poveznice ili slanjem e-poruke na projekti@scri.hr, a možeš se javiti i u dm”, poručuju iz Studentskog centra Rijeka.


Radionica će trajati oko 150 minuta, odnosno odnosno 2:30 h. Također, radionica će biti podijeljena u dva dijela na kojima će sudionici na interaktivan način učiti o pisanju projektnih prijava.
 

Ne ustručavajte se napisati i prijaviti svoje projekte!
 

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA