LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišni savjetodavni centar Split

Kako do posla saznajte na tribini u Splitu!

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.

Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta.

Savjetovalište za upravljanje karijerama, kao dio Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata Sveučilišta u Splitu organizira tribinu S faksa na posao u četvrtak 5. studenog, u 18.30 sati u multifunkcionalnoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice u Splitu. Tribina je organizirana s ciljem povećanja kompetencija i vještina potrebnih za uspješno zapošljavanje i samozapošljavanje po završetku fakulteta te će se na njoj studentima obratiti malo stariji, netom po završetku studija zaposleni, kolege koje će im prenijeti:

  • svoja iskustva studiranja
  • svoja iskustva traženja posla
  • svoja iskustva prvih mjeseci na radnom mjestu
  • svoje mišljenje o tome koliko su na fakultetu naučili stvari koje im uopće nisu trebale, ili su u potpunosti beskorisne
  • svoje mišljenje koliko ih je fakultet pripremio na rad kojim se sada bave, a koliko su se sami morali potruditi da budu konkurentniji na tržištu rada
  • poruke i svjedočenja.

U uvodu tribine, izv. prof. dr. sc. Goran Kardum, voditelj Sveučilišnog centra za savjetovanja studenata Sveučilišta u Splitu, ukratko će predstaviti novoosnovani Centar.

Sudionici tribine:

1. Damir Pavlinović (diplomirao na PMF-u 2014. godine, zaposlen u roku manje od godinu dana u ProMarDesign)

2. Tomislav Mamić (diplomirao na Ekonomskom faksu 2014. godine, zaposlen iste godine u Clusteru CEDRA Split kao voditelj projekata, osnivač udruge Klub mladih Split i voditelj Atmosfera Coworkinga)

3. Iva Ivković (diplomirala na KBF-u 2011. godine, vjeroučiteljica u osnovnoj i srednjoj školi, novinarka radio Splita i Slobodne dalmacije, glazbenica)

4. Ivan Pletikosić (diplomirao na Medicinskom faksu 2013. godine, od 2014. radi kao liječnik na Hitnoj pomoći, 2015. godine upisao poslijediplomski)

5. Hrvoje Kalinić (doktorirao 2012. godine u Zagrebu na FER-u, 2014. godine izabran u zvanje znanstvenog suradnika i radi na Institutu za oceanografiju i ribarstvo Sveučilišta u Splitu)

6. Sanja Štrk (diplomirala na Filozofskom fakultetu 2013. godine, od 2015. radi u osnovnoj školi Ante Starčević, Dicmo).

FOTO: SVEUČILIŠNI SAVJETODAVNI CENTAR SPLIT