LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar u Zagrebu

Jutros objavljeni rezultati natječaja za smještaj u Zagrebu. Od navale na stranicu SC-a pao server!

Sobu možete rezervirati online, a to znači da ćete i useliti ranije. Stare sobe možete rezervirati od 20. kolovoza. Trenutno ne radi stranica Studentskog centra, a očekuje se da će opet biti u funkciji čim se smanji posjeta web-stranice SC-a.

Sobu možete rezervirati online, a to znači da ćete i useliti ranije. Stare sobe možete rezervirati od 20. kolovoza. Trenutno ne radi stranica Studentskog centra, a očekuje se da će opet biti u funkciji čim se smanji posjeta web-stranice SC-a.

Studentski centar u Zagrebu ujutro je objavio privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskim domovima SC-a u Zagrebu za akademsku godinu 2024./2025. Ove je godine smještaj u domu dobilo 6515 studenata.

Za dobivanje doma bilo je potrebno dostići bodovnu granicu od 1375 bodova. Naglašavamo da je riječ o privremenim rezultatima, a svi koji imaju prigovor, mogu to napraviti u roku od 8 dana, i to preporučenom poštom na adresu Studentskog centra u Zagrebu, Poslovnica za smještaj studenata, Povjerenstvo za rješavanje prigovora, na Savskoj cesti 25, 10 000 Zagreb.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


 

Zbog velikog broja posjeta, nakratko je pala stranica Studentskog centra


Kako se bodovalo, možete provjeriti na svojim osobnim profilima na stranici Studentskog centra. Zbog velike navale na stranicu Studentskog centra, stranica jedno vrijeme nije bila dostupna zbog pada servera!
 

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana



Svi koji su dobili pravo na smještaj moraju kod useljenja donijeti potvrdu o obavljenom liječničkom pregledu, dok studenti koji nisu obavili liječnički pregled kod doktora školske medicine, mogu to učiniti kod vlastitog liječnika opće prakse.

Zagrebački SC objavio ključne uvjete za smještaj, bez toga nećete moći useliti u domove



Sobu možete rezervirati online, a to znači da ćete i useliti ranije. Dosadašnje sobe možete rezervirati od 20. kolovoza, a rezervacija ostalih slobodnih soba bit će moguća od 23. kolovoza. Svi ostali koji ne rezerviraju smještaj, mogu useliti do 30. rujna u sobe koje su slobodne, odnosno nisu rezervirane. Rezervaciju možete platiti online ili preko blagajne studentskog doma, do 9. rujna.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU