LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Subvencionirano stanovanje

Još jedan studentski centar raspisao natječaj za domski i privatni smještaj

Natječaj je otvoren do 29. srpnja za smještaj u studentskim domovima u jednom gradu te privatnom smještaju u četiri grada.

Natječaj je otvoren do 29. srpnja za smještaj u studentskim domovima u jednom gradu te privatnom smještaju u četiri grada.

Studentski centar u Varaždinu raspisao je natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje redovitih studenata u studentskim domovima te u privatnom smještaju u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.
 
Natječaj je otvoren za redovite studente visokih učilišta koji studiraju u spomenutim gradovima te ostvaruju redoviti upis u jesenskom roku, nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva. Osim redovitih, mogu se prijaviti i izvanredni studenti koji studiraju izvan mjesta prebivališta.

U varaždinskim domovima osigurano je 811 mjesta, kod privatnih stanodavaca u Čakovcu 37 subvencije, u Koprivnici 25, Križevcima 8, a u Bjelovaru 15. Prijave se šalju do 29. srpnja, isključivo poštom ili putem ovlaštenog pružatelja poštanskih usluga i to preporučeno na sljedeću adresu:
 
Sveučilište u Zagrebu
Studentski centar Varaždin 
(Natječaj za smještaj)
Julija Merlića 0
42 000 Varaždin.
 
Rezultati će biti objavljeni 12. kolovoza na oglasnoj ploči Studentskog centra, kao i na internetskoj adresi. Tekst natječaja dostupan je u nastavku ili na poveznici, gdje je dostupna i sva ostala dokumentacija.
 

FOTO: PEXELS