LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Još je 9 dana preostalo za prijavu na Pokretač; najbolje studentske ideje nagradit će se s 9000 kn

Do 22. studenog studenti se mogu prijaviti za sudjelovanje u 2. izdanju Pokretača. One najinovativnije očekuju novčane nagrade u ukupnom iznosu od 9000 kuna.

Do 22. studenog studenti se mogu prijaviti za sudjelovanje u 2. izdanju Pokretača. One najinovativnije očekuju novčane nagrade u ukupnom iznosu od 9000 kuna.

Prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju, drugom po redu, Studentskog natjecanja Pokretač otvorene su još 9 dana. Sa strateškim partnerima projekta – Zagrebačkim inovacijskim centrom, STEP RI-jem, Uredom za upravljanje karijerama Sveučilišta u Splitu i Inovativnim Zadrom – Centar za razvoj mladih sudionike će upoznati s društvenim poduzetništvom te sa stvaranjem poslovnih modela pomoću Business Model Canvas metodologije.

Zadatak je sudionika Pokretača napraviti svoj prvi korak u poduzetništvu – odabrati jednu od zadanih kategorija i osmisliti inovativan poslovni model koji će rješavati važan društveni problem. Kategorije su: obrazovanje, ekonomija, mir i sigurnost, zdravstvo i očuvanje dostatnosti resursa (hrane i vode) – proizvodnja. Po odabiru kategorije, sudionici počinju s online dijelom natjecanja – izradom Business Model Canvasa – koji traje do 22. studenog 2020.

Najboljih 10 modela očekuje pitch pred stručnim žirijem 10. prosinca 2020. u prostorijama Zagrebačkog inovacijskog centra. Potom će se, zahvaljujući sponzorstvu OTP banke, 3 prvoplasirana nagraditi s ukupno 9 000,00 kuna (4 000,00 kn za 1. mjesto, 3 000,00 kn za 2. mjesto i 2 000,00 kn za treće mjesto). 

Valja napomenuti da u ovom studentskom natjecanju mogu sudjelovati svi studenti i studentice (redovni i izvanredni) koji studiraju na jednom od hrvatskih sveučilišta, veleučilišta ili visokih škola. Sudjelovanje je moguće pojedinačno ili u timu do dviju osoba. Pravila sudjelovanja kao i sve dodatne informacije dostupne su na stranici Pokretac.cerm.hr.