LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grad Makarska

Još ima slobodnih mjesta za subvencionirani smještaj u Makarskoj, raspisan je natječaj

Preostalo je još samo deset slobodnih mjesta, a natječaj traje do 14. listopada 2024. godine.

Preostalo je još samo deset slobodnih mjesta, a natječaj traje do 14. listopada 2024. godine.

Raspisan je natječaj za raspodjelu subvencioniranog smještaja u gradu Makarska za akademsku 2024/2025. godinu, koji je namijenjen studentima u redovitom statusu Sveučilišta u Splitu koji pohađaju sveučilišni studij Hotelijerstvo i gastronomija u Makarskoj. Preostalo je još samo 10 slobodnih mjesta.

Vodič za preživljavanje stanovanja s cimerima u studentskom domu


Za prijavu na natječaj potrebno je preuzeti svu potrebnu dokumentaciju, uključujući obrasce B1, B2, B3 i B4, koji se razlikuju ovisno o godini studija, kao i tekst natječaja, pojašnjenja potrebne dokumentacije, pravilnik MZOM-a te ostale relevantne dokumente i obavijesti. Svi spomenuti materijali dostupni su ovdje

Otvoren tehnološki hub u Splitu: novi centar znanja za studente u prostoru bivšeg Varteksa


Studenti su dužni izvršiti prijavu online, preko sljedeće poveznice do 14. listopada 2024. godine, do 14 sati. Tamo se također može pronaći obvezni obrazac A te izjava o članovima kućanstva. Nakon online prijave, potrebno je isprintati i potpisati A obrazac, kao i B obrazac, ovisno o godini studija. Sve dokumente treba osobno donijeti u razdoblju radnih dana, od ponedjeljka do petka, između 7 i 14 sati, na adresu Studentski dom Bruno Bušić u Splitu, na Spinutskoj 37.

Donosimo sve o useljavanju u studentske domove u Splitu. Zbog ovih grešaka možete izgubiti smještaj


Na svim dokumentima potrebno je naznačiti Dokumentacija za prijavu na natječaj za upis u smještajne kapacitete u gradu Makarska, akad. 2024./25., za studente u redovitom statusu sveučilišnog studija „Hotelijerstvo i gastronomija u Makarskoj. Natječaj traje do 14. listopada 2024. godine, a prijave se mogu podnositi do 14 sati, isto kao i one online.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR SPLIT
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA