LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Još dva doma objavila konačan popis studenata koji su ostvarili pravo na smještaj

Poznata su imena budućih stanara karlovačkog i virovitičkog studentskog doma, a još preostaje odabir cimera i useljenje u studentski dom.

Poznata su imena budućih stanara karlovačkog i virovitičkog studentskog doma, a još preostaje odabir cimera i useljenje u studentski dom.

Studentski dom u Virovitici i Studentski dom u Karlovcu objavili su konačne rezultate za smještaj u studentskim domovima u sljedećoj akademskoj godini. 

Konačna rang-lista za Viroviticu dostupna ja zasebno za brucoše i stare studente, a možete joj pristupiti klikom na kategoriju koja vas zanima. 

Možete pronaći poredani popis imena 141 studenta (abecednim redoslijedom i prema broju) koji je ostvario pravo na smještaj u Studentskom domu u Karlovcu.

Studentski dom u Karlovcu

Studenti nisu obavezni rezervirati sobu u domu jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 10. listopada 2020. godine useljenjem u slobodne nerezervirane sobe. Ipak, ako žele rezervirati mjesto, to mogu učiniti na e-adresi prijava@scka.hr te pri tome mogu odabrati i cimera.
– Prilikom slaganja rasporeda po sobama prvenstveno će se gledati rangiranje prema ostvarenim bodovima na natječaju. Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu (i brucoši i stariji studenti) obavezno trebaju prilikom rezervacije soba upisati i planirani datum useljenja u studentski dom – stoji u obavijesti.
Stariji studenti u dom mogu useliti od 14. rujna, a brucoši od 1. listopada 2020. godine. Za studente koji ne usele do 10. listopada 2020. godine, a o razlozima ne obavijeste upravu doma, smatrat će se da su odustali od smještaja u dom i na njihovo mjesto smjestit ćemo studenta prvog po broju bodova.
FOTO: PIXABAY