LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klikni s faksom!

Još danas online pratite program virtualne Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Danas će se na smotri predstaviti fakulteti prirodoslovnog i umjetničkog područja.

Danas će se na smotri predstaviti fakulteti prirodoslovnog i umjetničkog područja.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se još danas od 11 sati u virtualnom okruženju. Predstavit će se prirodoslovno i umjetničko područje.
 



Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije.

Program ovogodišnje Smotre izvodi se u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima. Smotra se održava pod motom Klikni s faksom!

Program predstavljanja fakulteta i akademija realizira se uz potporu Televizije Student koja djeluje u okviru Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Smotru svi zainteresirani mogu pratiti i na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Linkedln i YouTube) te na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI.HR