LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam poslova

Job Fair mijenja lokaciju, ali ne odlazi daleko!

Seli se najveći sajam poslova koji poduzeća i studenti s nestrpljenjem očekuju.

Seli se najveći sajam poslova koji poduzeća i studenti s nestrpljenjem očekuju.

Nakon mnogo godina tradicionalnog održavanja Job Faira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, najveći sajam poslova usmjeren na studente tehničkih fakulteta i interesa u Hrvatskoj poprima festivalski duh te se seli u Sportsku dvoranu Martinovka

Na petnaestom Job Fairu koji će se održati 11. i 12. svibnja u Sportskoj dvorani Martinovka, umjesto satova tjelesne i zdravstvene kulture, tisuće posjetitelja će moći na više od  130 štandova poduzeća upoznati ljude iz industrije, dobiti uvid u njihovu poslovnu stranu života i saznati razne zanimljivosti koje su im pripremili za program na pozornici.
 
Uz labirint štandova, paralelno na pozornici koja je u središtu Job Faira, bit će  organizirani talkovi, panel rasprava i hot talk na kojima će gosti iz globalnih i hrvatskih tehnoloških poduzeća predstaviti aktualne i uzbudljive teme iz područja IT-a i znanosti. Radionice će se održati na dobro poznatom FER-u, dok će se svi posjetitelji na kraju prvog dana moći zabaviti na Loosen up partiju u obližnjem KSET-u. 
 
Job Fair će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će vrijediti u periodu organizacije događaja. Za više informacija pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal Job Faira. Job Fair organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR