LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LEAP Summit

Jeste li osigurali svoje mjesto na najvećoj studentskoj konferenciji?

1000 mladih entuzijasta, 36 internacionalnih stručnjaka iz Googlea, Disneyja, IBM-a, P&G-a, Microsofta, Deutsche Telekoma i mnogih drugih, predavanja, paneli, radionice, vrijedni certifikat i party program očekuju vas na LEAP Summitu.

1000 mladih entuzijasta, 36 internacionalnih stručnjaka iz Googlea, Disneyja, IBM-a, P&G-a, Microsofta, Deutsche Telekoma i mnogih drugih, predavanja, paneli, radionice, vrijedni certifikat i party program očekuju vas na LEAP Summitu.

U Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu od 5. do 7. svibnja 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj, konferencija LEAP Summit. Zagreb na tri dana postaje domaćin preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze kako bi usavršili nova znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

Pogledom na listu predavača jasno je zašto brojni sudionici dolaze i iz tisućama kilometara udaljenih zemalja na ovaj Summit – predavanja će održati internacionalni stručnjaci iz različitih multinacionalnih kompanija poput IBM-a, P&G-a, Microsofta, Googlea, Disneyja i Deutsche Telekoma, ali i investitori te uspješni poduzetnici iz Njemačke, Izraela, Velike Britanije i Rusije.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a ostvarit će i nove kontakte. Kvalitetni predavači s višegodišnjim iskustvom podijelit će svoje inspirativne životne priče, priče o uspjehu i razvoju osobne karijere te motivirati mlade da pozitivne promjene u društvu pokreću upravo oni. Sve detalje i najave predavača možete provjeriti na službenoj stranici.

Sudjelovanjem na LEAP Summit konferenciji sudionici će, uz nova znanja i ideje, moći ostvariti i direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, VIP, Raiffeisen Banka, Microsoft, Školska knjiga, Atlantic Grupa, Heineken, Metro, Imago i mnogi drugi.

 Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi sudionici navedenog događaja će po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Nakon konferencije, sudionici će imati znanja i inspiracije da djeluju i pokreću promjene u svojoj okolini kako bi stvorili bolju budućnost za mlade. Prijave za LEAP Summit otvorene su do kraja tjedna stoga požurite i osigurajte svoje mjesto već danas putem poveznice!

FOTO: LEAP SUMMIT