LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvoj i usavršavanje

Jesenskim kongresom EESTEC uključuje zagrebačke studente u europske tokove

ESSTEC Zagreb organizator je drugog Jesenskog kongresa. Pružena mu je prilika da Hrvatsku predstavi kao mjesto gdje se rađa napredak i prosperitet.

ESSTEC Zagreb organizator je drugog Jesenskog kongresa. Pružena mu je prilika da Hrvatsku predstavi kao mjesto gdje se rađa napredak i prosperitet.

U nizozemskom Eindhovenu je grupa mladih, entuzijastičnih ljudi osnovala EESTEC – organizaciju koja okuplja studente elektrotehnike i računarstva. Ona trideset godina opstaje kao najjača inženjersko-studentska udruga na tlu Europe, a sa svakim stručnim predavanjem, razmjenom ili radionicom gradi nove kadrove spremne za napredak, razvoj i usavršavanje.

Na prvom Jesenskom Kongresu 2016. godine lokalna podružnica Zagreb službeno je svrstana među 10 najuspješnijih i najorganiziranijih podružnica EESTEC-a u protekloj godini. Ove godine Zagreb, kao organizator drugog Jesenskog kongresa, dobiva priliku da našu državu predstavi kao mjesto gdje se rađa napredak i prosperitet, otvarajući vrata Europi i različitim kulturama.

Kongres okuplja preko 100 domaćih i stranih studenata elektrotehnike i računarstva, koji tijekom sedam dana izlažu, diskutiraju i zaključuju o točkama presudnim za daljnje funkcioniranje organizacije. Na svakodnevnim radnim sastancima raspravlja se o aktualnim pitanjima u struci, o profesionalnom razvoju članova udruge i uspostavljaju se smjernice za veću mobilnosti mladih na europskom tlu.

Događaj ovog karaktera i obujmanašu državu predstavlja u najboljem svjetlu i uključuje mlade u europske tokove. Kroz različite programe koje obuhvaća, studenti Sveučilišta u Zagrebu, ali i oni izvan njega, imat će priliku unaprijediti se i izgraditi budućnost za sebe.

Svi zagrebački studenti imaju priliku biti dijelom ovog velikog događaja. Pozvani su pridružiti se na FER-u u ponedjeljak, 6. ožujka i utorak, 7. ožujka. Također, mogu doći na uvodni sastanak u srijedu u 19:15 sati u učionicu A201.

Više informacija potražite na službenoj stranici udruge.

FOTO: WIKIPEDIA