LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
WorkIn' Science

Izvrsna prilika za studente za steći novo iskustvo: PMF traži pomoć u organizaciji 6. Dana karijera

Organizatori naglašavaju da će doprinos volontera biti ključan za uspjeh događaja koji ima za cilj povezivanje studenata s poslodavcima i promicanje profesionalnog razvoja.

Organizatori naglašavaju da će doprinos volontera biti ključan za uspjeh događaja koji ima za cilj povezivanje studenata s poslodavcima i promicanje profesionalnog razvoja.

Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu poziva studente da se uključe u organizaciju 6. Dana karijera PMF-a (WorkIn' Science – WISe), koji će se održati 5. studenog 2024. godine. Potrebni su volonteri za različite zadatke uključujući komunikaciju s tvrtkama i organizaciju okruglih stolova, prikupljanje ponuda i nabavu promotivnih materijala, pripremu faktura i vođenje evidencije u računovodstvu te izradu vizuala i objava na društvenim mrežama za tim odnosa s javnošću. Moguće je sudjelovati u sklopu organizacijskog odbora ili kao volonter na dan događanja.

Studenti zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem online obrasca. Organizatori naglašavaju da će doprinos volontera biti ključan za uspjeh događaja koji ima za cilj povezivanje studenata s poslodavcima i promicanje profesionalnog razvoja.

Zagrebački PMF uvodi novi izborni kolegij za buduće stručnjake u farmaceutskoj industriji


 

„Ako želite biti dio ove uzbudljive prilike za osobni i profesionalni razvoj, pridružite se našem timu organizatora WISe-a. Vaš doprinos će biti ključan u stvaranju događaja koji će inspirirati studente i pomoći poslodavcima pronaći buduće talente.”, poručuju s PMF-a.


U jeku drugog roka državne mature, prisjetimo se koji su se fakulteti najviše upisivali prošle godine


Za dodatne informacije, studenti se mogu obratiti koordinatori iz različitih odsjeka: doc. dr. sc. Matija Bašić za Matematički odsjek (matija.basic@math.hr), doc. dr. sc. Lucija Nuskern za Biološki odsjek (lucija.nuskern@biol.pmf.hr), doc. dr. sc. Iva Dasović za Geofizički odsjek (iva.dasovic@gfz.hr), prof. dr. sc. Neven Bočić za Geografski odsjek (nbocic@geog.pmf.hr), doc. dr. sc. Karmen Fio Firi za Geološki odsjek (karmen.fio@geol.pmf.hr), prof. dr. sc. Davor Horvatić za Fizički odsjek (davorh@phy.hr) te doc. dr. sc. Ivan Nemet za Kemijski odsjek (inemet@chem.pmf.hr).
IZVOR: PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA