LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Split

Izašli su konačni rezultati smještaja u Splitu, detalje ćete dobiti i na e-mail, a evo dokad morate uplatiti akontaciju

Objavljeni su konačni rezultati natječaja za subvencionirano stanovanje, a studenti mogu rezervirati sobe od 9. do 14. rujna 2024., uz obvezu dostave potvrda za subvenciju privatnog najma početkom listopada.

Objavljeni su konačni rezultati natječaja za subvencionirano stanovanje, a studenti mogu rezervirati sobe od 9. do 14. rujna 2024., uz obvezu dostave potvrda za subvenciju privatnog najma početkom listopada.

Objavljeni su konačni rezultati natječaja za subvencionirano stanovanje za akademsku 2024./2025. godinu, uključujući rješenje o prigovorima na privremenu rang-listu. Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskim domovima mogu rezervirati svoju sobu od ponedjeljka, 9. rujna do petka, 14. rujna 2024. godine. Detalji o postupku rezervacije, uključujući mogućnost odabira cimera i upute za uplatu akontacije, bit će poslani e-poštom i objavljeni na web-stranici Studentskog centra najkasnije do petka, 6. rujna 2024. godine. Iz Studentskog centra Split napominju da će studenti morati uplatiti akontaciju od 100 eura u roku od 24 sata nakon rezervacije, kako bi zadržali svoje pravo na smještaj.
 

Subvencija za privatne najmodavce


Spremni ste promijeniti svijet? Podijelite svoju inovativnu ideju na znanstvenoj pozornici


Oni koji su ostvarili pravo na subvenciju za privatni najam (studenti podstanari) trebaju donijeti potvrde o boravištu početkom listopada 2024. godine. Ugovori za subvenciju s privatnim najmodavcima bit će potpisivani u tom periodu. Napominju da će pravo na subvenciju biti priznato samo uz dostavu valjane potvrde boravišta izdane od PU splitsko-dalmatinske.
 

Učeničko-đački dom u Splitu


Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Oni koji su ostvarili pravo na smještaj u Učeničko-đačkom domu u Splitu bit će obaviješteni o datumu i načinu useljenja. Sve informacije bit će objavljene na web-stranici Studentskog centra Split i Učeničkog doma u Splitu.

Drugi krug prijava za smještaj u studentskom domu u Požegi otvoren još par dana


Više informacija doznajte na poveznici.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U SPLITU
FOTO: STUDENTSKI CENTAR U SPLITU