LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Izašli rezultati natječaja za program studentske razmjene ERASMUS+

Studenti koji nisu uspjeli ući u program razmjene mogu uložiti žalbu povjerenstvu visokog učilišta u roku od osam dana od objave rezultata natječaja.

Studenti koji nisu uspjeli ući u program razmjene mogu uložiti žalbu povjerenstvu visokog učilišta u roku od osam dana od objave rezultata natječaja.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate natječaja za sudjelovanje u programu ERASMUS+ u sljedećoj akademskoj godini. Rezultate natječaja možete pogledati na stranici Sveučilišta u Zagrebu. Studenti kojima je odobrena financijska potpora u tablici su označeni plavom bojom te se za njih automatski smatra da prihvaćaju stipendiju i odlazak na razmjenu. U slučaju odustanka studenta, mjesto se dodjeljuje sljedećem studentu na rang-listi.

Fakultetska povjerenstva izradila su rang-liste studenata. Financijska potpora odobrena je na temelju rang-lista fakultetskih povjerenstava, a proporcionalno broju upisanih studenata na pojedinoj sastavnici te broju odobrenih prijava.

U rezultatima natječaja raspodijeljena su konačna i ukupna odobrena sredstva za aktivnost i studijski boravak sukladno odluci Agencije za mobilnost i programe EU-a za Sveučilište u Zagrebu.

Studenti koji nisu uspjeli ući u program razmjene mogu uložiti žalbu povjerenstvu visokog učilišta u roku od osam dana od objave rezultata natječaja. Žalba se podnosi u pisanom obliku na adresu visokog učilišta preporučenom poštom. U obzir će se uzeti isključivo žalbe podnesene u tom obliku.