LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svjetsko rukometno prvenstvo U19

Iz Studentskog centra Rijeka nestalo 10 rukometaša kadetske reprezentacije Burundija

Oko 15.30 sati udaljili su se iz Studentskog centra Rijeka i otišli u nepoznatom smjeru. Utvrđivanje okolnosti njihovog nestanka još je u tijeku.

Oko 15.30 sati udaljili su se iz Studentskog centra Rijeka i otišli u nepoznatom smjeru. Utvrđivanje okolnosti njihovog nestanka još je u tijeku.

Kao što smo pisali nedavno, Studentski centar u Rijeci ugostio je natjecatelje Svjetskog rukometnog prvenstva U19 u jednom od svojih naselja. Riječ je o 10. svjetskom prvenstvu za kadete koje se, uz Rijeku, održava i u Opatiji, Koprivnici i Varaždinu, od 2. do 13. kolovoza.


Riječka policija u potrazi za 10 mladića od 17 godina


Kako je objavila PU Primorsko-goranske županije, policija je od srijede, 9. kolovoza u potrazi za deset muških osoba u dobi od 17 godina, a koje su se oko 15.30 sati udaljile iz Studentskog centra i otišle u nepoznatom smjeru. Inače, za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva svih deset stranaca iz Burundija ima prijavljeno boravište u riječkoj ulici Radmile Matejčić.

Kako se odlaska iz SC-a nikome ne javljaju na telefon, trenutno nisu dostupne nikakve informacije, a utvrđivanje okolnosti njihovog nestanka je u tijeku. U slučaju da posjedujete informacije o nestalim osobama, iz MUP-a apeliraju da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
FOTO: NESTALI.GOV.HR SCREENSHOT; STUDENTSKI.HR VIA CANVA