LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sporno iseljenje iz SD-a „Cvjetno naselje”

Iz SC-a tvrde da nisu mogli bolje zbrinuti osobne predmete studenata koje su iselili

Da bismo saznali kako SC komentira tvrdnje studenata o nepropisnom skladištenju njihovih stvari i nestanku pojedinih, obratili smo se Poslovnici za smještaj. Odgovor prenosimo u cijelosti.

Da bismo saznali kako SC komentira tvrdnje studenata o nepropisnom skladištenju njihovih stvari i nestanku pojedinih, obratili smo se Poslovnici za smještaj. Odgovor prenosimo u cijelosti.

Već je danima prisutno nezadovoljstvo zbog načina iseljenja stanara Studentskog doma Cvjetno naselje, odnosno njihovih osobnih predmeta. Naime, u trenutku kada je donesena odluka o smještanju građana pogođenih potresom u njihove sobe, većina ih nije bila ondje – zbog situacije s koronavirusom otišli su prethodno svojim kućama.  


Uprava doma obavijestila ih je da se njihovi osobni predmeti nalaze u zaključanim domskim prostorijama te da ih, uz prethodnu najavu, mogu pokupiti. Međutim, studenti koji su to učinili tvrde da im stvari nisu propisno skladištene, a da neke nedostaju

Da bismo saznali kako Studentski centar u Zagrebu komentira tvrdnje da na mnogim vrećama u koje su ubačene stvari studenata nije označen broj sobe, kako planira riješiti problem i što će poduzeti u slučaju da studentima neke stvari doista budu izgubljene, obratili smo se Poslovnici za smještaj. E-mail koji smo zaprimili ne odgovara na sva naša pitanja, a ujedno demantira nepropisno zbrinjavanje stvari. Prenosimo ga u cijelosti: 

– Stvari stanara sobe koje su iseljene, sukladno Nalogu za mobilizaciju - MUP Ravnateljstvo civilne zaštite (22. ožujak 2020.), zbrinute su na najbolji mogući način u datome trenutku. Stvari su označene sukladno tome iz koje sobe su iznesene i skladištene su u sklopu SN „Cvjetno naselje".
Svoj dolazak po osobne stvari studenti trebaju najaviti upravi doma "Cvjetno naselje".
Kontakt tel. 01 4590 853, 01 4590 852
Mob. 091 4593 579, 091 4593 518, 091 4593 538 (porta)
e-mail: sncvjetno@sczg.hr

FOTO: FLICKR