LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Istaknuti hrvatski poduzetnik otkriva kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će Nenad Bakić. Svi koji žele ubrzati svoj put do uspjeha, 7. travnja mogu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu stupiti u dijalog s ovim istaknutim poduzetnikom.

Projekt Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ osmišljen je kao ciklus predavanja koji će u periodu od ožujka do svibnja, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu, nastojati premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford i Cambridge, organizirati predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Govornici će kroz predavanja studentima pokušati približiti vlastiti put do uspjeha i savjetovati ih kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

Prvo predavanje projekta uspješno je održano 31. ožujka. Prvi govornik, koji je otvorio projekt i probio led, bio je najpoznatiji glas Zagreba  Saša Buneta. Ciklus se nastavlja predavanjem u četvrtak, 7. travnja u Kongresnoj dvorani (dv. 15) Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 18 sati. Održat će ga renomirani hrvatski poduzetnik i investitor Nenad Bakić.

Nenad Bakić po struci je matematičar, ali ga je ljubav prema financijama odvela na neke druge horizonte. Osnivač je portala MojPosao, čiju je kvalitetu prepoznao i kupio veliki britanski portal DailyMail. Dioničar je mnogih poduzeća, od kojih se najviše ističu Đuro Đaković i hotelska grupacija Valamar Riviera. Glavni je urednik mrežne stranice i bloga Eclectica, čija je misija edukacija javnosti o investiranju u dionice i druge vrijednosne papire.

Predavanju će nazočiti dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Lajoš Žager, a svi ste pozvani stupiti u dijalog s ovim izuzetno cijenjenim poduzetnikom, razmijeniti iskustva i na taj način preskočiti nekoliko koraka na putu do uspjeha. Više informacija možete pronaći na poveznici ili na Facebook stranici Debatnog kluba EFZG.

FOTO: ANITA KLASNIĆ/STUDENTSKI.HR