LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Ispunite anonimnu anketu i recite što ste oduvijek htjeli o svojim profesorima

Studentska anketu o vrednovanju kvalitete nastavnika i nastave na Sveučilištu u Dubrovniku može se popuniti na Studomatu do 3. lipnja 2018.

Studentska anketu o vrednovanju kvalitete nastavnika i nastave na Sveučilištu u Dubrovniku može se popuniti na Studomatu do 3. lipnja 2018.

Opće je poznata činjenica da se studenti na fakultetima susreću s raznim profesorima. Od onih koji puno traže i puno daju, do onih koji su potpuno nezainteresirani i koji se nimalo ne trude. Stoga mnoga sveučilišta imaju razvijen sustav prikupljanja mišljenja studenata o profesorima koja koriste za unapređenje nastave i pri napredovanju nastavnika u zvanju. Priliku da iskažu mišljenje o svojim profesorima dobili su i studenti Sveučilišta u Dubrovniku.

Naime, na dubrovačkom Sveučilištu provodi se studentska anketa o vrednovanju kvalitete nastavnika i nastave. Anketa se može popuniti do 3. lipnja 2018. putem Studomata, a pristupiti se može u bilo koje vrijeme. Naime, anketa je potpuno anonimna te se prilikom spremanja odgovora u bazu podataka ne povezuju informacije o studentu, odnosno ni na koji način ne mogu utjecati na ocjene.

Cilj ankete je ocijeniti rad nastavnika na pojedinom predmetu. Iskreni odgovori mogu ukazati na eventualne nedostatke i teškoće u nastavi te utjecati na unapređenje kvalitete nastave i nastavnika na Sveučilištu.

FOTO: SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU