LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Iskoristi zadnji trenutak za prijavu na „Istrian Tourism Competition”

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

Ovogodišnje izdanje „Istrian Tourism Competitiona” obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis do 23. svibnja.

U tijeku su prijave za sudjelovanje u 4. izdanju Istrian Tourism Competition (ITC), u organizaciji Start-Up udruge. Riječ je o jedinstvenom studentskom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, veleučilišta i sveučilišta u Hrvatskoj te druge mlade osobe do 30 godine s VŠS i VSS. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima od dva do tri natjecatelja, a na kraju se za svaki slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade. 

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi te su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i mnogi drugi. Natjecatelji su imali priliku baviti se različitim područjima unutar tematike (marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje obuhvaća četiri poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10 000 kn. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine Prijava je pojedinačna, dok će po njenom isteku sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na YouTube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenoj stranici Start-up udruge i Facebook stranici natjecanja.

FOTO: START-UP UDRUGA