LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska kontrola zračne plovidbe

Iskoristi priliku i postani kontrolor leta. Traže se čak 42 kandidata!

Kandidati će biti obučeni za rad kao oblasni ili toranjski kontrolori zračnog prometa u Velikoj Gorici, Splitu, Zadru i Dubrovniku.

Kandidati će biti obučeni za rad kao oblasni ili toranjski kontrolori zračnog prometa u Velikoj Gorici, Splitu, Zadru i Dubrovniku.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe objavila je natječaj za poziciju Kontrolora studenta, pozivajući sve zainteresirane da se pridruže novoj generaciji stručnjaka u zračnoj kontroli. Traže se do četrdeset i dva kandidata koji će biti obučeni za rad kao oblasni ili toranjski kontrolori zračnog prometa u Velikoj Gorici, Splitu, Zadru i Dubrovniku

Ovaj izazovan i dinamičan posao obuhvaća odgovornost za sigurno i nesmetano vođenje zračnog prometa nakon obuke koja će se provesti u Hrvatskoj. Kandidati će imati priliku razviti svoje vještine u upravljanju zračnim prometom te se uključiti u rad u timu, što predstavlja izuzetnu priliku za osobni i profesionalni razvoj. U Velikoj Gorici se traži do trideset i šest oblasnih kontrolora zračnog prometa te šest toranjskih kontrolora zračnog prometa s mjestom rada u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

U tijeku je potraga za kontrolorima letenja, prijavi se!



Zainteresirani se pozivaju da se prijave ako ispunjavaju uvjete kao što su završena srednja škola, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, te državljanstvo Republike Hrvatske ili neke druge članice EU-a. Također, potrebno je da kandidati budu mlađi od 28 godina na dan isteka roka prijave te da posjeduju odgovarajuću zdravstvenu sposobnost u skladu s medicinskim zahtjevima za kategoriju 3 zrakoplovnog osoblja. Kandidati koji ispune sve uvjete bit će pozvani na testiranje vještina i znanja, a odabrani će proći zdravstveni pregled na trošak poslodavca kako bi se osigurala medicinska sposobnost za rad u zračnoj kontroli.

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Lakušić izabran u prestižnu radnu skupinu EUA, koju čini preko 900 sveučilišta



Prijave su otvorene do 13. listopada 2024. godine, a kandidati trebaju dostaviti životopis, svjedodžbu ili diplomu završenog studija, uvjerenje o nepostojanju kaznenih postupaka te domovnicu ili dokaz o državljanstvu putem poveznice na službenoj stranici Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Međunarodna konferencija o evoluciji i razvoju živčanih sustava na Sveučilištu u Zadru



Za dodatne informacije i pitanja, zainteresirani se mogu obratiti putem e-maila na adresu kontrolor.letenja@crocontrol.hr.
IZVOR: HRVATSKA KONTROLA ZRAČNE PLOVIDBE
FOTO: CANVA PRO, 18 PERCENT GREY / ILUSTRACIJA