LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Dubrovniku

Inspirativna priča: od studenta do prvog časnika na luksuznom kruzeru

U narednoj akademskoj godini, Teo Dilberović će se pridružiti Odjelu za elektrotehniku i računarstvo kao vanjski suradnik Sveučilišta u Dubrovniku, prenoseći svoja bogata znanja i iskustva budućim generacijama studenata.

U narednoj akademskoj godini, Teo Dilberović će se pridružiti Odjelu za elektrotehniku i računarstvo kao vanjski suradnik Sveučilišta u Dubrovniku, prenoseći svoja bogata znanja i iskustva budućim generacijama studenata.

Bivši student Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku, Teo Dilberović, postao je prvi časnik elektrotehnike na luksuznom kruzeru Ovation of the Seas, koji je u vlasništvu kompanije Royal Caribbean International. Nakon završene srednje Pomorsko-tehničke škole s elektrotehničkim usmjerenjem, Dilberović je upisao studij Elektrotehničke i komunikacijske tehnologije u pomorstvu na Sveučilištu u Dubrovniku.

Po završetku prijediplomskog studija, Dilberović je odradio kadeturu te nastavio svoj obrazovni put na diplomskom studiju istog usmjerenja. Njegova karijera na moru započela je kao časnik elektrotehnike, a trenutno vodi tim od desetak ljudi, osiguravajući besprijekoran rad svih brodskih električnih sustava.

FOTO: Odjel za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta u Dubrovniku, Teo Dilberović

 

Ovation of the Seas: Savršen spoj opuštanja, adrenalina i zabave


Još razmišljaš gdje studirati? Donosimo 10 razloga zašto studirati na Sveučilištu u Dubrovniku


Revolucionarni prostori za događanja, bogata ponuda restorana, svjetska klasa zabave, raznovrsne aktivnosti te kapacitet za prijem 4180 putnika čine Ovation of the Seas iznimno privlačnim. Na brodu su dostupne brojne mogućnosti za aktivnosti team buildinga i zabavu, uključujući simulaciju  slobodnog pada RipCord by iFLY, pogled od 360 stupnjeva s visine od 300 stopa u North Staru te bazeni s mnoštvom tobogana. Za one koji preferiraju aktivnosti na čvrstom tlu, tu su košarka, rolanje, autići na sudaranje te mnoštvo drugih zabavnih sadržaja u Seaplexu.

Brojne prostorije za sastanke različitih veličina i konfiguracija omogućuju odabir idealnog prostora za svaki događaj. Tehnologija poput digitalnih ekrana osjetljivih na dodir diljem broda i dostupnost interneta na moru osiguravaju stalnu povezanost.

FOTO: Royal Carribean, kruzer Ovation of the Seas 


Studenti iz devet zemalja unaprijedili znanje u analizi podataka i održivim rješenjima u Dubrovniku


Teo ističe kako je studij na Sveučilištu u Dubrovniku bio ključan za stjecanje vrhunskih znanja i vještina potrebnih za njegov profesionalni uspjeh.
 

"Naš studij, koji savršeno spaja teoriju i praksu, omogućio mi je stjecanje vrhunskih znanja i vještina potrebnih za uspjeh. Male grupe studenata i stručni profesori pružaju kvalitetnu edukaciju i individualni pristup svakom studentu.", rekao je Teo.


U narednoj akademskoj godini, Teo Dilberović će se pridružiti Odjelu za elektrotehniku i računarstvo kao vanjski suradnik, prenoseći svoja bogata znanja i iskustva budućim generacijama studenata.
 

„Čestitamo Teu na ovom izvanrednom postignuću i želimo mu još mnogo uspjeha na pučinama i u akademskoj zajednici!”, poručilo je Sveučilište putem Facebook objave

 

Otvoren natječaj za upis na doktorski studij „Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju”


IZVOR: ODJEL ZA ELEKTROTEHNIKU I RAČUNARSTVO SVEUČILIŠTA U DUBROVNIKU
FOTO: ROYAL CARRIBEAN