LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij u inozemstvu

Informirajte se o mogućnostima stjecanja radnog iskustva u SAD-u i obrazovanja u inozemstvu

Sudjelovanje na informativnim konzultacijama s obrazovnim savjetnicima u potpunosti je besplatno.

Sudjelovanje na informativnim konzultacijama s obrazovnim savjetnicima u potpunosti je besplatno.

U sklopu Time to Move kampanje, Udruga CINAZ i agencija Integral Edukacijski Programi organiziraju informativne prezentacije i konzultacije na kojima će mladima predstaviti mogućnosti obrazovanja u inozemstvu, američki program kulturne razmjene Work and Travel USA te Internship USA.

Informativna prezentacija o programima Work and Travel USA i Internship USA održat će se u četvrtak, 21. listopada, u 13 sati na Sveučilištu u Zadru, Odjel za psihologiju, a informativna prezentacija o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu u Srednjoj školi Biograd namijenjena učenicima dva četvrta razreda u petak, 22. listopada, od 11:10 do 12:35.

Tijekom ova dva dana, 21. 10. i 22. 10, u prostorijama Udruge CINAZ (Andrije Medulića 2, 2.kat) održat će se i individualno savjetovanje za sve zainteresirane za ove programe, i to od 14:00 do 16:30. Sudjelovanje na informativnim konzultacijama s obrazovnim savjetnicima u potpunosti je besplatno, a registracija je moguća na sljedećoj poveznici

Tijekom listopada, u sklopu Time to Move kampanje koju provodi Eurodesk, organiziraju se brojne online i fizičke aktivnosti za mlade koji imaju priliku razgovarati sa stručnjacima te saznati sve informacije o obrazovnim ili karijernim prilikama u inozemstvu.

– Studij u inozemstvu? Kulturna razmjena Work and Travel USA? Relevantno radno iskustvo u Americi? Studentska razmjena ili volontiranje u inozemstvu? Samo su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor u sklopu informativnih sadržaja Time to Move kampanje koju obilježava udruga CINAZ kao Eurodesk multiplikator. Više informacija o kampanji možete doznati na: timetomove.eurodesk.eu. – poručuju organizatori. 

FOTO: UNSPLASH