LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INA na konferenciji „Should I Stay or Should I Go?“

Industrija nafte može biti pun pogodak za mlade i obrazovane

INA se od većine velikih kompanija u Hrvatskoj razlikuje velikim brojem programa za mlade koji imaju prije svega edukativnu svrhu, ali i omogućavaju lakše zapošljavanje te razvijanje talenata. 

INA se od većine velikih kompanija u Hrvatskoj razlikuje velikim brojem programa za mlade koji imaju prije svega edukativnu svrhu, ali i omogućavaju lakše zapošljavanje te razvijanje talenata. 

Potrošiti puno prostora u članku na predstavljanje povijesti naše najveće naftne kompanije bilo bi suludo. I ptice na grani znaju da INA već desetljećima pokreće promet u Hrvatskoj te da je upravo ona jedna od naših najprofitabilnijih tvrtki uopće, da zapošljava velik broj ljudi i da je promet motornih vozila bez njezinih usluga i proizvoda nezamisliv.

INA se od većine velikih kompanija u Hrvatskoj razlikuje velikim brojem programa za mlade koji imaju prije svega edukativnu svrhu, ali i omogućavaju lakše zapošljavanje te razvijanje talenata. 

Prvi je u nizu Ininih projekata Growww, u sklopu kojeg INA zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Traže se diplomirani inženjeri naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ekonomisti, informatičari. No, vrata nisu zatvorena ni za diplomante ostalih usmjerenja.

Još je jedan od hvale vrijednih programa NajMentor/ica. INA raspisuje natječaj koji omogućuje studentima da nominiraju svog pofesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem, usadili im ljubav prema prirodnim znanostima te utjecali na njihov daljnji odabir profesionalnog usmjerenja. Zatim se on ili ona uključuju u natjecanje za najboljeg mentora u Hrvatskoj.

Ne treba zaboraviti ni online natjecanje Junior Freshhh. Ono okuplja srednjoškolce iz cijele Hrvatske koji se u tročlanim timovima bore za pobjedu, rješavajući zanimljive i zahtjevne zadatke iz matematike, fizike, kemije, biologije i geografije. 

Matija Petričević i Lina Tomašić iz Ine ove će programe, ali i mnogo više, predstaviti u subotu na konferenciji Should I Stay or Should I Go? Njihovo predavanje počinje u 11 sati.

Podsjećamo, konferencija će se održati 19. i 20. svibnja u CineStar dvorani Branimir centra u Zagrebu, s početkom u 9:00 sati. Više informacija možete doznati na službenoj stranici konferencije te službenom Facebook eventu.