LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Velika potpora studentskom standardu

INA neprekidno brine o studentima

INA prepoznaje vrijednost ambicioznih studenata i njihovih projekata. Nastavlja suradnju s portalom Studentski.hr.

INA prepoznaje vrijednost ambicioznih studenata i njihovih projekata. Nastavlja suradnju s portalom Studentski.hr.

INA kao jedna od najvećih hrvatskih kompanija ima značajanu ulogu u hrvatskom gospodarstvu. Međutim, njeno djelovanje ide dalje od toga brigom za mlade obrazovane stručnjake. Pruža im podršku tijekom školovanja kroz razne stipendijske programe i inicijative. Potiče kod mladih želju za usavršavanjem, a nakon školovanja im pruža šansu da karijeru započnu upravo u Ini.

Možemo je okaratkterizirati kao kompaniju koja pridonosi boljim uvjetima za razvoj znanja i vještina, otvaranje radnih mjesta. Niz je primjera kojima je pokazala kako obavlja svoju društvenu odgovornost i, pružanjem uvjeta u rangu s drugim naprednim svjetskim tvrtkama, nastoji zadržati visokoobrazovane u svojoj domovini.

INA za mlade provodi nekoliko kvalitetnih i vrijednih projekata kao što su Growww, Freshhh, Junior Freshhh, Najmentor/ica. Već godinama ostvaruje uspješnu suradnju sa studentima, kroz sudjelovanje ili samostalno provođenje niza projekata usmjerenih na studentsku populaciju.

Dugogodišnje približavanje studentskoj populaciji nastavlja potpisivanjem ugovora sa studentskim udrugama eSTUDENT, BEST Zagreb i portalom Studentski.hr. Time jasno pokazuje kako prepoznaje vrijednost ambicioznih studenata i njihovih projekata.

Portal otvara medijski prostor studentima, pruža objektivne i pravovremene informacije s jedne strane, a s druge platformu na kojoj će moći steći iskustvo i praksu. Svakodnevno izvještavanje o pozitivnim primjerima studentskih inicijativa i uspjeha doprinosi unaprjeđivanju studentskog standarda. INA svojom potporom olakšava napore stotinjak volontera i omogućava ispunjavanje njihovih ciljeva.

FOTO: INA