LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Pula

Imate još trinaest dana da se prijavite za studentski smještaj u Puli

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti u izvanrednom statusu te studenti čije je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.

Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti u izvanrednom statusu te studenti čije je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.

U tijeku je natječaj za subvencionirano stanovanje studenata u redovitom statusu na visokim učilištima u Puli za akademsku godinu 2024./2025. Određeni broj studenata, koji ne ostvare pravo na subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Pula, ostvarit će pravo na subvenciju smještaja kod privatnih stanodavaca.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Puli trebaju znati ove bitne informacije


Na natječaj se mogu prijaviti studenti u redovitom statusu, državljani Republike Hrvatske, državljani država članica EU, Europskog gospodarskog prostora i Švicarske Konfederacije, osobe prema Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, studenti upisani na visoka učilišta u Puli, studenti s invaliditetom upisani na doktorske studije te kandidati koji upisuju redoviti studij u Puli u jesenskom roku, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost. Na natječaj se ne mogu prijaviti studenti u izvanrednom statusu te studenti čije je mjesto prebivališta u mjestu studiranja.

Izašli privremeni rezultati za subvencionirano stanovanje u Puli, 114 studenata nije dobilo smještaj


Prijava na natječaj ispunjava se preko web-aplikacije, a studenti se prijavljuju svojim elektroničkim identitetom. Nakon ispunjavanja prijave, potrebno ju je isprintati, potpisati i dostaviti s ostalom dokumentacijom. Potrebnu dokumentaciju možete pronaći na sljedećoj poveznici. Dokumentacija se dostavlja preporučenom poštom na adresu Studentski centar Pula, Studentski dom Pula, Preradovićeva 9, 52100 Pula, s naznakom Prijava na natječaj. Prijave se također mogu dostaviti osobno radnim danom od 8 do 15 sati. Nepotpuna dokumentacija te dokumentacija predana nakon isteka roka neće biti razmatrana.

Varaždinski SC objavio natječaj za subvencionirano stanovanje – povećavaju se cijene!


Prijave je moguće podnijeti do 26. srpnja 2024. godine, dok će privremena rang-lista biti objavljena najkasnije do 16. kolovoza 2024. godine. Konačna rang-lista bit će objavljena na oglasnoj ploči i internetskoj stranici Studentskog centra Pula. Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za natječaj, studenti se mogu obratiti na e-mail adresu natjecaj@scpu.hr.

IZVOR: STUDENTSKI CENTAR PULA
FOTO: STUDENTSKI CENTAR PULA