LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret Valentinovu

II. Zadarska večer poezije

Nakon probijanja leda krajem prošle godine, došao je red i na II. večer poezije. Kada i gdje, tko i kako - pročitajte u članku.

Nakon probijanja leda krajem prošle godine, došao je red i na II. večer poezije. Kada i gdje, tko i kako - pročitajte u članku.

Svi ste pozvani na drugu Zadarsku večer poezije, koja će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar. Ovo druženje organiziraju dva studenta kroatistike, Šime Ždrilić i Dino Hajdarević, potpomognuti već afirmiranim zadarskim književnicima, ali i svima vama koji ćete nazočiti ovom druženju.

Dva dana prije Valentinova, 12. veljače u 17 sati, bit će održana tematska večer ljubavne poezije koja vam može poslužiti kao uvertira u ovaj najromantičniji dan u godini ili pak kao odmor od ispita i (m)učenja da opustite i razbistrite glavu. Naime, ovo je neformalno opušteno druženje u kojemu može uživati svatko od priznatih i poznatih pjesnika, do onih koji su tek počeli nešto piskarati, ili pak žele čuti kakvu skribomanijačku riječ.

Želja organizatora je promicanje kulture, odnosno poezije u gradu Zadru te izbacivanje neafirmiranih pjesnika na površinu, ali i objavljivanje odabranih pjesama u obliku zbirke ili u časopisu. Dođite i podržite kulturna zbivanja u gradu Zadru.

 
FOTO: ANĐELA BUGARIN