LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjesec edukacije studenata

IAESTE Osijek svakog četvrtka u svibnju organizira besplatna online predavanja

Počevši od sljedećeg četvrtka, 6. svibnja, moguće je sudjelovati u online predavanjima o kazalištu, videoigrama, digitalnom poslovanju i socijalnoj fobiji u sklopu Mjeseca edukacije studenata udruge IAESTE Osijek.

Počevši od sljedećeg četvrtka, 6. svibnja, moguće je sudjelovati u online predavanjima o kazalištu, videoigrama, digitalnom poslovanju i socijalnoj fobiji u sklopu Mjeseca edukacije studenata udruge IAESTE Osijek.

Studentska udruga IAESTE Osijek i ove godine organizira Mjesec edukacije studenata (MES) s ciljem motivacije i dodatne edukacije studenata, ali i ostalih skupina. Održavat će se svakog četvrtka tijekom svibnja u 18 sati putem online platforme Google meet na poveznici.

MES započinje 6. svibnja s temom Što se dogodi kada se stvarnosti isprepletu? o kojoj će pričati Iris Tomić, diplomirana producentica koja je prva u Hrvatskoj napravila VR kazališnu predstavu te ima u planu prodrmati osječku scenu. Iz perspektive producentice govorit će o spajanju tradicije i moderne tehnologije, primjerice spajanju kazališta s tehnologijom poput VR-a i AR-a. 

Na drugom predavanju koje će se održati 13. svibnja pod nazivom Zablude o industriji videoigara i proizvodnom procesu svijet videoigara svima prisutnima približit će Leo Tot koji ima više od 10 godina iskustva u toj industriji. Osim toga, Tot ima iskustva i u edukaciji, novinarstvu i organiziranju događaja.

Treće predavanje Budućnost društvenih mreža – značajke, formati i trendovi ključni za digitalni uspjeh održat će se 20. svibnja i tada će Iva Soldo, uspješna poduzetnica koja vodi full service digitalnu agenciju i koja je u 4 mjeseca proputovala čak 18 zemalja, reći nešto više o tome što je sve potrebno za uspješno digitalno poslovanje.

Tema Svi će misliti da sam glup/a – kako se nositi sa socijalnom anksioznošću? rezervirana je za 27. svibnja. Njome će se baviti doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš, profesorica na Filozofskom fakultetu u Osijeku, koja će objasniti što je socijalna fobija i kako ju prevladati.

Sve dodatne informacije nalaze se na web-stranici udruge IAESTE Osijek.
FOTO: IAESTE OSIJEK