LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dopis rektora

I zagrebački studenti trebaju biti spremni na potpunu nastavu na daljinu

Zagrebačkim studentima i djelatnicima sastavnica Sveučilišta u Zagrebu obratio se rektor Damir Boras zbog pogoršanja situacije s koronavirusom.

Zagrebačkim studentima i djelatnicima sastavnica Sveučilišta u Zagrebu obratio se rektor Damir Boras zbog pogoršanja situacije s koronavirusom.

Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu, poslao je preporuku sastavnicama Sveučilišta zbog pogoršanja epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom u kojoj navodi da svi studenti i djelatnici trebaju biti spremni na potpuno uvođenje nastave na daljinu.
Vezano: 
Kako stoji u preporuci, sve sastavnice trebaju svakodnevno slati ažurirane podatke o broju oboljelih i onih u samoizolaciji – studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja – voditeljici Ureda za zaštitu zdravlja studenata doktorici Jesenki Jeličić, univ. mag. med. dent. spec. na e-adresu jasenka.jelicic@unizg.hr

Nastava iz Tjelesne i zdravstvene kulture treba se provoditi na otvorenom, a izvannastavne aktivnosti u kojima postoji rizik od oboljenja od koronavirusa treba odgoditi. Ako u nastavnoj skupini netko bude pozitivan na koronavirus, cijela nastavna skupina odmah će se uputiti na nastavu na daljinu, a studentima pozitivnima na virus ili u samoizolaciji izostanci s nastave bit će i opravdani.
Vezano: Pitali smo HZJZ i SC kako treba postupati student u izolaciji i kako mu kolege smiju pomoći
Svi se studenti, naravno, trebaju pridržavati propisanih mjera, uputa i preporuka. Odluku možete pronaći na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI.HR