LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija volontera

I zagrebački ogranak ESN-a prima nove članove u svojih 6 timova

Do 7. rujna zaprimaju se prijave za volontiranje u jednom od 6 timova zagrebačkog ogranka ESN-a. Ako niste sigurni trebate li se prijaviti, ne propustite infoprezentaciju 3. rujna.

Do 7. rujna zaprimaju se prijave za volontiranje u jednom od 6 timova zagrebačkog ogranka ESN-a. Ako niste sigurni trebate li se prijaviti, ne propustite infoprezentaciju 3. rujna.

Kao i splitski ogranak Erasmus student networka, ESN Zagreb traži nove članove kako bi ojačao svoje timove, a međunarodnim dolaznim studentima osigurao još bolju, zabavniju i kvalitetniju razmjenu u Zagrebu. Odazovete li se pozivu, moći ćete sudjelovati u raznim eventima i osmišljavati vlastite aktivnosti. Priključiti se možete jednom od timova ovisno o svojim ambicijama i željama. Postoji ih ukupno 6: Intercultural Exchange, PR, Party, Sport, Social Inclusion i Travel tim te svaki od njih ima svoje područje djelovanja.

Splitska volonterska organizacija ESN u potrazi za novim članovima

Volontiranjem u ovoj organizaciji poboljšat ćete svoje komunikacijske, organizacijske i interkulturalne vještine, usavršiti svoj engleski i možda naučiti još koji jezik. Imat ćete priliku napredovati, razvijati meke vještine, putovati, povezivati se na nacionalnoj i internacionalnoj razini te se usput dobro zabaviti u krugu mladih iz cijeloga svijeta.

Za sve zainteresirane ESN Zagreb organizira infoprezentaciju na kojoj ćete iz prve ruke moći čuti više o udruzi i timovima. Održat će se 3. rujna u 19 sati u dvorani 13 Sveučilišta u Zagrebu na adresi Ulica kralja Zvonimira 8.

Prijave za članstvo otvorene su do 7. rujna u 23:59, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na poveznici

Erasmus Student Network Zagreb (ESN Zagreb) neprofitna je volonterska udruga i dio je najveće studentske organizacije u Europi koja se bavi promicanjem mobilnosti studenata. Pod sloganom studenti pomažu studentima okuplja ambiciozne i odgovorne mlade ljude koji svojim volonterskim radom pridonose razvoju internacionalne zajednice.

FOTO: PIXABAY