LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagreb Design Week

I ove se godine održava Zagreb Design Week, ulaz je besplatan

Otvaranje ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka je sutra u 18 sati u Jadran filmu. Tehničko veleučilište održat će svoju izložbu, a tri njihova rada prošla su i u finale natjecateljskog djela.

Otvaranje ovogodišnjeg Zagreb Design Weeka je sutra u 18 sati u Jadran filmu. Tehničko veleučilište održat će svoju izložbu, a tri njihova rada prošla su i u finale natjecateljskog djela.

Zagreb Design Week ove će se godine održati od srijede 25. rujna do nedjelje 29. rujna u Jadran Filmu na lokaciji Rudolfa Kolaka 12. Otvorenje je u 18 sati. Ovogodišnja tema na koju će biti izloženi radovi zove se Razbijanje staklenog stropa: Revolucija dizajna. Stakleni strop simbolizira metaforu za sve nevidljive prepreke koje onemogućuju ili usporavaju napredak pojedinca.
 

Izložba Tehničkog veleučilišta u Zagrebu
 

Tehničko veleučilište na ovom će festivalu održati svoju izložbu, a predstavit će se radovima koji su nastali u sklopu međunarodnog natjecanja Design For Future Education, čiji je naglasak bio na istraživanju potencijala metaversa i umjetne inteligencije. Organizatori natjecanja bili su Beijing Normal University i UNESCO, a Tehničko veleučilište sudjelovalo je kao partner i domaćin regionalnog polufinala.
 

TVZ otvara natječaj za studijski boravak i praksu za ljetni semestar, organizira se i Erasmus info dan


Tehničko veleučilište i u finalu natjecanja
 

Uz izložbu radova, Tehničko veleučilište prijavilo je radove i na natjecanje u kategoriji Dizajn digitalnih komunikacija i dizajn interakcija. Čak tri rada prošla su selekcijski dio i trenutno su u finalu.
 

Na izložbi poznatog dizajnerskog studija u Dubrovniku našao se logotip jednog hrvatskog sveučilišta


Budući da je ulaz besplatan svi su dobrodošli posjetiti Zagreb Design Week i pružiti podršku radovima Tehničkog veleučilišta.

IZVOR: TEHNIČKO VELEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: DREAMSTIME / ILUSTRACIJA