LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Objavljeni privremeni rezultati

I nakon produženog natječaja u slavonskom studentskom domu ima 78 praznih mjesta

Zbog brojnih praznih mjesta nakon ljetnog natječaja za smještaj u studentski dom, kako nam je otkrio voditelj doma, uslijedit će i jesenski natječaj.

Zbog brojnih praznih mjesta nakon ljetnog natječaja za smještaj u studentski dom, kako nam je otkrio voditelj doma, uslijedit će i jesenski natječaj.

Studentski centar u Požegi objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskom domu prema kojima su pravo smještaja u domu ostvarila 32 studenta. Rang-listu možete pogledati na poveznici ili na kraju članka.
 
Podsjećamo, požeški SC produžio je natječaj, no to i dalje nije bilo dovoljno da se popuni ukupni kapacitet od 110 mjesta u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman. Slična situacija ondje je bila i prošle godine, kada je tijekom ljeta pravo stanovanja u domu ostvarilo tek 11 studenata, zbog čega nam je ravnatelj tada izjavio da najesen planiraju ponovno objaviti natječaj.

Zbog brojnih praznih mjesta u studentskom domu, od voditelja Studentskog doma Domagoja Prše dobili smo potvrdu da će i ove godine ponoviti natječaj:

– Nakon jesenskog roka upisa na Veleučilište svakako ćemo raspisati još jedan natječaj za smještaj u Studentski dom.

Prema natječaju objavljenom u srpnju, navodi se da se prigovori o rezultatima mogu uputiti Povjerenstvu za prigovore Studentskog centra u Požegi u roku od 8 dana od objave privremenih rezultata na adresu SC-a koji se nalazi u Vukovarskoj 17/1, 34 000 Požega, s naznakom Povjerenstvo za rješavanje prigovora.
 

FOTO: STUDENTSKI CENTAR POŽEGA