LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upisi za vrijeme korone

I na FER-u će upis brucoša biti proveden isključivo online!

Online upisi brucoša započet će 23. srpnja, a budućim studentima bit će osigurana i korisnička podrška.

Online upisi brucoša započet će 23. srpnja, a budućim studentima bit će osigurana i korisnička podrška.

Fakultet elektrotehnike i računarstva ove će godine svojih 650 brucoša upisati online, putem aplikacije za online upis u 1. godinu preddiplomskog studija i to zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom
– Ove smo godine razvili aplikaciju za online upis i na 1. godinu preddiplomskog studija, koji se zbog svojih specifičnosti razlikuje od upisa ostalih godina. Time smo pojednostavili i ubrzali upis za 650 naših brucoša, ali i osigurali da se on odvija u uvjetima koji odgovaraju situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusa, uklanjajući u potpunosti rizik od zaraze koronavirusom zbog okupljanja velikog broja studenata u prostorima Fakulteta. – navode s FER-a.
Upisi će započeti 23. srpnja 2020. godine te će maturantima biti osigurana korisnička podrška kako bi upisi tekli bez većih problema. Ovo nije prvi susret FER-a s online upisima jer već više od 10 godina studenti upisuju diplomske studijske programe online, pa je tako, kako navode, dosad njihove diplomske studije online upisalo više od 6000 studenata, a na isti je način realizirano i upisivanje viših godina i preddiplomskih i diplomskih studija.
FOTO: WIKIPEDIA