LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Put izvrsnosti

I eSTUDENT prima nove članove

– Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu. – poručila je Martina Radanović.

– Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu. – poručila je Martina Radanović.

Studentska udruga eSTUDENT 15. godinu zaredom prima nove članove. Prijave traju do 16. listopada, a vrše se online na web stranici Udruge. 

Ove godine posebno se stavlja naglasak na studente kao pojedince te na stvaranje mreže znanja i izvrsnosti. Udruga traži nove članove koji žele steći praktično iskustvo prije završetka fakulteta, upoznati zanimljive ljude i dobro se zabaviti. Članstvo u eSTUDENTu odlična im je prilika da izađu iz svoje sigurne zone i počnu raditi na izgradnji vlastitog puta izvrsnosti sudjelovanjem na različitim projektima, predavanjima, edukacijama i radionicama te povezivanjem s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom.

Udruga se sastoji od osam skupina unutar kojih se nalazi mnogo različitih timova s različitim područjima djelovanja. Tako svaki novi član može pronaći tim koji odgovara njegovim interesima.

– Ako se želite razvijati te dobiti priliku biti dijelom raznolikih aktivnosti i pritom shvatiti puno značenje riječi zajednica, onda je eSTUDENT udruga za vas. Dok ste mladi, sad su prilike pred vama koje možete isprobati i testirati i iskoristite ih dok su tu. – poručila je prošlogodišnja predsjednica udruge Martina Radanović.

Sve što vas zanima o Udruzi i pristupnom procesu možete saznati na nizu događanja koja će se održati u listopadu – poput predavanja Upoznaj eSTUDENT gdje ćete moći saznati sve informacije od samih voditelja timova. Za više informacija pratite službenu stranicu Udruge.

FOTO: PIXABAY