LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Organizacija nastave

I dalje dolaze odluke o organizaciji nastave – jedan od većih zagrebačkih fakulteta ide mješovito

Dok se ne stekne uvjeti za nastavu uživo, Filozofski fakultet u Zagrebu nastavu će započeti na mješoviti način.

Dok se ne stekne uvjeti za nastavu uživo, Filozofski fakultet u Zagrebu nastavu će započeti na mješoviti način.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu nastavu će u načelu započeti na mješoviti način, no u početnim tjednima Uprava preporučuje izvođenje nastave na daljinu.
Vezano: Provjerili smo kako će se održavati nastava na većim sveučilištima diljem Hrvatske
Praktična i terenska nastava te jezične i laboratorijske vježbe trebaju se održavati kontaktno ako za njihovo izvođenje postoje uvjeti u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama. Na isti način trebale bi se održavati i konzultacije, ali uz prethodnu najavu. 
– S obzirom na iznimno složen sustav studiranja na Filozofskom fakultetu, posebno zbog velikoga broja studija, nastavnika i studenata te dvopredmetnosti, očekuje se razumijevanje i suradljivost svih uključenih u nastavni proces kako bi se nastava u još jednom pandemijskom semestru mogla neometano odvijati. – stoji u priopćenju koje potpisuje o.d. dekana Miljenko Jurković.
Odluka je odmah stupila na snagu te će tako ostati sve dok se ne steknu epidemiološki uvjeti za održavanje nastave u prostorima Fakulteta, odnosno do novih uputa i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, Sveučilišta u Zagrebu i Ministarstva znanosti i obrazovanja.
FOTO: PIXABAY