LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pokažimo zajedno kako je veliko zagrebačko srce!

Humanitarna akcija: Od srca

Udruga studenata i akademskih građana grada Zagreba, organizira svoj prvi tulum i prvu humanitarnu akciju, 15.12.2013. u kafiću „Heja, Heja, Cibosi“.

Udruga studenata i akademskih građana grada Zagreba, organizira svoj prvi tulum i prvu humanitarnu akciju, 15.12.2013. u kafiću „Heja, Heja, Cibosi“.

Udruga studenata i akademskih građana grada Zagreba organizira svoj prvi tulum humanitarnog karaktera, u nedjelju, 15.12.2013., s početkom u 20h, u kafiću „Heja, Heja Cibosi“. Večer će uljepšati tamburaški sastav Legende. Prikupljat će se sredstva* (ispod teksta navedena) za dvije obitelji vukovarskih branitelja/braniteljica (dvočlana i četveročlana obitelj), koje jedva preživljavaju u ovim kriznim vremenima, te su neprekidno, unatoč svim zaslugama, u nemilosti sustava (imena poznata organizatorima). Dođite, donesite koliko vam je u mogućnosti i uljepšajmo našim herojima Božić! Nadamo se vašem dolasku, pokažimo zajedno kako je veliko zagrebačko srce!

*trajne namirnice (brašno, šećer, ulje, tjestenina...), higijenske i kućanske potrepštine (šampon, prašak za rublje, čarli, itd)

P.S. Za sve one koji bi htjeli pomoći doprinosom, a ne mogu doći na tulum, imaju priliku od 15.12. do 22.12., u kafiću Heja, Heja Cibosi doći, popiti kavu i simpatičnim konobarima ostaviti donijeto.

A za one koji imaju mogućnosti, ovo je broj žiro-računa na koji možete uplatiti koju kunu:

HR48 2340 0091 5106 1965 0 (PBZ)

(Račun je otvoren samo za humanitarnu akciju, i zatvara se odmah nakon kraja akcije) !!

Detalje potražite na linku.

FOTO: UDRUGA STUDENATA I AKADEMSKIH GRAĐANA GRADA ZAGREBA