LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Peta humanitarna akcija Splićana

Humanitarna akcija „Dobro srce studenata Splita“

Humanitarna akcija traje od 2. do 10. travnja, a prikupljena sredstva poklonit će se obiteljima koji nemaju dovoljno sredstva za normalan život.

Studentski centar u Splitu u organizaciji s Caritasom Splitsko-makarske nadbiskupije, Sveučilištem u Splitu, Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu, studentskim udrugama (USIK, UZSS, ST-STUDENT), Koordinacijom udruga borbenih postrojbi HV, SP i stradalničkih udruga Split (4.gbr, BATT, 6.dp,114.br,141.br,9bHOS,72.bVP, HVIDRA) te Uredom za pastoral mladih organizirao je petu humanitarnu akciju Dobro srce studenata Splita.

Akcija traje od 2. do 14. travnja, a prikupljena sredstva poklonit će se obiteljima koji nemaju dovoljno sredstva za normalan život.

Donesite nekvarljive prehrambene namirnice, higijenske potrepštine i čistu odjeću i obuću koja vama više ne treba, a pomogla bi drugima. Prikupljanje donirane robe bit će organizirana u objektima Studentskog centra u Splitu:

– restoran na Ekonomskom fakultetu (od 9,00 - 16,00 sati)

– restoran na Građevinskom fakultetu (od 9,00 - 17,00 sati)

– studentski dom Hostel Spinut (od 9,00 - 20,00 sati)

– studentski dom Kampus (od 9,00 - 20,00 sati)

U humanitarnoj akciji odlučili su sudjelovati i HNK Hajduk s trgovačkim lancem Tommy. U hipermarketu Tommy (centar Joker), po želji možete kupiti određeni proizvod te ga ostaviti na predviđenom mjestu. Prikupljeni proizvodi bit će predani Caritasu. 

Lijepo je biti uzrok nečijeg osmijeha, zato malim doprinosom učinite da početak proljeća uđe i u domove obitelji koji imaju manje od nas.

 – I ne zaboravite: nije važno koliko darujete nego da je od srca pa makar to bila i neka sitnica. –

FOTO: SCST